FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 28 lut 2007, 12:14

Valencianista pisze:I wytłumacz czego nie rozumiesz
Valencianista pisze:Ale to przecież jest logiczne
Jako, ze temu nie zparzeczylem w zadnym w swoim poscie tłumaczyc nie mam sie komu. Jako, ze wiem jakie to sa liczby.
Niestety nie mge sie zgodzic z opinia, ze jak ktos strzela mniej to automatycznie ma mniej sytuacji do tego.
Ktos rozgrywa spotkanie remisuje 2-2, czyli oba zespoly mialy taka sama liczbe sytuacji :?: albo inaczej zespol wygrywa 2-1 to znaczy, ze mial takze wiecej sytuacji, czt mozliwe jest, ze strzelil na 2/2 a przeciwnik 1/6. Wg. tego co piszesz ty i poprzednik, niestety takie cos poprostu nie moze miec miejsca. Liczby, na kogo wskazuja i to pisałem, kolega napisał nie posiadajac zadnego dowodu na swoja teorie. Ja moge napisac cos, ze Real ma najwiecej przychwytow, a miom argu,mentem jest to ze ogladam troche ich spotkan :P Czyli argument rzucajacy na glebe.
Valencianista pisze: Trudno mi te dane przywołać z pamięci
Widzałes statystyki, czy jak poprzednik sam liczyles, podczas ogladania. :oops:
rkoeman pisze:pan orlowski w pilce noznej twierdzi e zachowanie eto'o w zeszlym roku podczas meczu z zaragossa to skandaliczne zachowanie naszego pilkarza

Niestety pan Orłowski niczym juz nie zadziwi, nie dość, ze marny z niego komentator, mozna powiedizec zaden to jeszcze sałbo sie orientuje. Jak narzie wiekszosc jego opini nigdy nie znalazła odzwierciedlenia. Tak pewnie pozostnie na długo.

Wróć do „Hiszpania”