Nie powiem Ci, bo nie widziałem żadnego spotkania rezerw Barcy, a już tym bardziej z Cesciem w składzie.vakabayashi pisze:Cesc Fabregas przymierzany do Realu MAdryt z Arsenalu za prawie 30 mln euro czym sie wyróżniał w Barcelonie B
Szansa konkretnym graczom się należy, jednak nie może to być hop siup bo stawiamy na wychowanków. Wprowadzenie każdego z nich do zespołu nie może brać się z własnego widzi mi się bo taką mamy filozofię. Jak gość pokaże co trzeba to szansę dostanie i to jest oczywiste. Soldado pokazał dobrą skuteczność to zrobił awans sportowy i być może jeszcze się w Realu zadomowi. Popatrz na Juanfrana i Balboę...Czy oni pokazują coś wartego uwagi w Primera Division
Popatrz na obecną Castillie. I wiesz co? Głośno jest o Macie, Beuno, a tak naprawdę (przynajmniej moim zdaniem) lepiej prezentuje się od nich Adrian Gonzalez. Co nie oznacza wcale, że musi zaraz wejść do pierwszej drużyny kiedy na dobrą sprawę nie ma wniej dla niego miejsca. Sam wiesz ilu i jakich miałby konkurentów. Popatrz teraz na obronę. Ktoś się tam wyróżnia? W sumie to jeden zawodnik przykłuł nieco moją uwagę...Sergio Sanchez (czy jak mu tam)...zaglądam mu w metryczkę, a tam wypożyczony z Espanyolu
Widzisz rkoeman wreszcie zacząłeś mówić konkretnie o co Ci chodzi. I tu masz rację, że kupienie kogoś sprawdzonego w Europie i to być może nawet sporo lepszego byłoby wyjściem z sytuacji dużo prawidłowszym niż młokosy w Ameryki. Tylko drużynę "na dziś" chcieliśmy zrobić latem. Niestety pomysły okazały się zbyt ambitne i mało realne. Mimo to przyszło kilku doświadczonych graczy mających stanowić o sile od zaraz i co? mały niewypał