Twoja wypowiedź jest mocno niedopracowana. Najpierw mówisz, żebym najpierw pomyślał a potem powiedział. Ok, ale to jest forum tu się pisze a nie mówi. W następnym zdaniu negujesz zaś to co powiedziałeś, cytuję 'szkoda gadać'. Więc radzisz mi żebym mówił czy nie mówił?chesteros pisze:Środek tabeliWidac że twoja wiedza o Footballu jest powiedzmy sobie szczerze ... nikła. Kupno Rooneya jest tego najlepszym dowodem
45 mln E na środek tabeli
najpierw pomyśl a później coś powiedz
szkoda gadać....... ale nie ja nieskończe ośmieszać Ciebie i twoją "wiedze".......
Jeżeli dla ciebie argumentem na walkę o wysokie cele jest kwota, za jaką ściągnięto jakiegoś futbolistę, to jesteś lichym ekspertem. Inter co roku wydaje więcej niż 45 mln i jakoś nic nie zdobywa. I co na to powiesz?
Stracone gole nic nie znaczą. W lidze angielskiej jest cała masa drużyn, które nie potrafią wykorzystywac błędów, jakie stwarza im dziurawa defensywa z Old Trafford i stąd tak mały wynik w golach straconych. W Lidze Mistrzów jest już dużo gorzej (cały świat się śmiał po 0:3 z Fenerbahce - pomyślcie co zrobi taki Milan...).chesteros pisze:![]()
![]()
dziurawa defenzywa
chyba mówisz o swoich .........
tabela premiership:
1. Chelsea Londyn 20 49 15-4-1 40-8
2. Arsenal Londyn 19 41 12-5-2 47-22
3. Manchester United 20 40 11-7-2 31-13
Widzisz stracone gole ?? no wiec jak czegos niewiesz to sie niewypowiadaj publicznieZnając życie jesteś fanem Bravo Sport i Bravo Girl a tematy
pilkarskie przeplatasz z tematami: Jak wygląda pierwszy stosunek![]()
Axel Hammond powiedzmy sobie szczerze nikt Cie tu niechce ludzie robią ankiety żeby tylko Cie wyrzucic na zbity ...... Odejdź lepiej z honorem
jeśli wogóle go posiadasz...![]()
Mógłbym wymieniac bez końca jakim jestes "znawcą" ale niechce wygrywac konkursu na najdluższego posta
A co do czasopism, których lekturę mi zarzucasz - nie ustosunkuje się. Żyje w wolnym kraju i czytam co chcę.
Poza tym masz jakieś spaczone pojęcie na temat honoru. Honorem byłoby dla ciebie, gdybym przyznał wszystkim racje i powiedział, jacy jesteście świetni? Nie. Zostanę i będę bronił swoich przekonań. To będzie większy honor.