FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

llcooljay
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: llcooljay » 28 lut 2007, 15:40

rkoeman pisze:jjcooljay
ll nie jj -
rkoeman pisze:twoj problem polega na tym ze nie masz racji, zyjesz w swiecie gier komputerowych, nie masz pojecia co daja druzynie barcelony niektorzy pilkarze i myslisz ze mozna ich sie bezbolesnie pozbyc bo pewnie w grze tak sie dalo
nie zyje w swiecie gier komputerowych nie wiem skad ten wniosek. powtarzam po raz nty nie gram w zadne gry. wiem doskonale co daja niektorzy gracze barcelonie. nie wiem czy w grze sie dalo, ale szczerze watpie, bo jak ronaldinho jest tak przereklamowany to w grach pewnie jest bogiem. a co zlego jest w stwierdzeniu, ze sprzedaz ronaldinho za taka kase jest korzystna. uwazasz ze jest wart 130 baniek? uwazasz ze wydanie tych pieniedzy na innych zawodnikow nie byloby z korzyscia sportowa dla klubu. no spoko mozesz tak uwazac ale ja uwazam innaczej. i nie widze w tym nic glupiego, 130 baniek to sporo kasy i przynajmniej dwoch wspanialych zawodnikow mozna za to kupic. w ktorym miejscu jest to zupelnie pozbawione sensu bo nie widze w tym nic bezsensownego. to ze uwazam ze villa jest/bylby lepszy od eto'o tez chyba nie jest takie bezsensowne. czy to takie oczywiste ze eto'o jest nalepszym napastnikiem na ziemi, czy nikty nie moze byc lepszy. dlaczego nie mzna uwazac ze villa jest lepszy. gdzie tu totalny bezsens? nie chce go sprzedawac, bo jest swietny, juz to pisalem, traktujecie moje posty jakos dziwnie wybiorczo.
rkoeman pisze:w tym jest problem. to tego uzywasz glupich argumentow typu - oddal mniej strzalow a ma wiecej goli - co z tego? ronald koeman w barcelonie mial w jednym sezonie 19 goli oddajac na bramke 42 strzaly. napastnicy mogli mu czyscic buty jezeli chodzi o skutecznosc
bo zostyalem od razu zaatakowany przez najstatystyczniejszego ze wszystkich statystykow. poza tym, to nie jest glupi argument, nawet wylaczajac rzuty karne to ma swietna skutecznosc. no ale nie tylko to jest miara zawodnika, ale niestety nie wiem, jak mam panu S podac statystycznie co robi villa na boisku.
rkoeman pisze:nie przemyslales co naszej druzynie daje eto'o, jaka ma role, etc, etc a piszesz swoje
i po raz kolejny napisze ze wcale nie chce zeby sie go pozbywac czy wymieniac czy cos. napisalem tylko ze uwazam ville za lepszego napastnika. taka wymiana wiaze sie z zajebistym ryzykiem na jakie w takie druzynie ciezko sobie pozwolic
rkoeman pisze:nie ma to dla mnie sensu. przemysl najlepiej co chciales pokazac i napisz jeszcze raz. tym razem nie piszac dziwnych teorii. zapewniem cie ze od razu inni zaczna inaczej z toba dyskutowac
no teraz troche przeczysz sam sobie. najpierw pisze same bezsensy a teraz uwazasz ze jak napisze to jeszcze raz tylko bvez czegos tam czegos to nawet bedzie spoko i z sensem, wiec jak jest bez czy z? widzisz w tym sens i tylko czepiasz sie slowek, czy nie widzisz i ne wiem po co to napisales?

Wróć do „Hiszpania”