Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ryzy89 » 01 sty 2005, 21:42

Axel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki.
Po pierwsze.....nie wiem czy wiesz....ale MU za Fergusona( dla twojej wiadomosci 18 lat) zdobyl mistrza Anglii 8 razy....w pozostalych 10 sezonach zawsze trzymal sie blisko stawki i czsami przegrywal minimalna liczba pkt walek o mistrzostwo.
Axel Hammond pisze: Na razie idzie mu nieźle, ale tylko kwestią czasu jest seria porażek i remisów. Podobna historia dziać sie będzie z Evertonem. Piłkarze United zawsze mieli jednak wyjątkowe szczęście i myślę że powinni się rzutem na taśmę zakwalifikować do Pucharu Intertoto.
Po drugie....Manchester na ostatnie 8 meczy wygral 7...podobna sytuacja jest w skokach...(JAne Ahonen :wink: ).....a tak wogule to fforum o MU a nie Evertonie....i nie wiem czy wiesz MU jest jednym z niewielu klubow ktory od 1993 roku byl co roku w LM....
axel Hammond pisze:Milan w dwumeczu zmasakruje dziurawą jak ser szwajcarski defensywę z Old Trafford. Szkoda mi tak solidnych kopaczy jak Van Nistelrooy, Scholes czy Rooney, którzy muszą marnować się w takim klubie. Ich miejsce jest w silniejszej lidze, np. Serie A.
Zobaczymy czy Milan zmasakruje MU... :lol: wejdz na to forum po dwumeczu kolego :lol: ...a czy Rio Ferdinanda, Cristiano Ronaldo lub Ryana Giggsa nie uwazasz za "solidnych kopaczy" 8) ?.....i wg mnie liga nagielska jets duzo silnejsza od serieA....przyklad...z Angielskich klubow wszystkie wyszly z grupy w LM ( 4 kluby)...a we Wloskich chocby Roma odpadla.....Reasumujac...nie amsz kompletnego pojecia o Premiership...i idz tak jak ci moj poprzednik radzil...poczytaj dalej bravosport....moze znajdziesz jakas ciekawostke....wtedy wejdz na to forum i sie podziel z nami swiezutkimi informacjami... :lol: :lol: :lol: ....

Wróć do „Anglia”