Po pierwsze.....nie wiem czy wiesz....ale MU za Fergusona( dla twojej wiadomosci 18 lat) zdobyl mistrza Anglii 8 razy....w pozostalych 10 sezonach zawsze trzymal sie blisko stawki i czsami przegrywal minimalna liczba pkt walek o mistrzostwo.Axel Hammond pisze:Ja myślę, że Manchester spełni oczekiwania, jakie pokładają w nim kibice i szefowie klubu i uzyska bezpieczne miejsce w środku stawki.
Po drugie....Manchester na ostatnie 8 meczy wygral 7...podobna sytuacja jest w skokach...(JAne AhonenAxel Hammond pisze: Na razie idzie mu nieźle, ale tylko kwestią czasu jest seria porażek i remisów. Podobna historia dziać sie będzie z Evertonem. Piłkarze United zawsze mieli jednak wyjątkowe szczęście i myślę że powinni się rzutem na taśmę zakwalifikować do Pucharu Intertoto.
Zobaczymy czy Milan zmasakruje MU...axel Hammond pisze:Milan w dwumeczu zmasakruje dziurawą jak ser szwajcarski defensywę z Old Trafford. Szkoda mi tak solidnych kopaczy jak Van Nistelrooy, Scholes czy Rooney, którzy muszą marnować się w takim klubie. Ich miejsce jest w silniejszej lidze, np. Serie A.