Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 02 mar 2007, 17:39

BartekTS pisze:Sikor juz zagrał Toronto - Milwaukee wiec raczej mu duzo nie powiedziałes Yukasz Wink
:arrow:
SiKor pisze:wstępnie myśle nad takim czymś:
Wtedy SiKor myślał o tych meczach a czy je już zagrał to nie wiem. Napisałem że też zagrałem ten mecz a innych nie wiec jeśli chciał znać czyjeś zdanie to je usłyszał :wink:
BartekTS pisze:Hardcore? Indiana - Phoenix na Indiane. Niepewny w druzynie PHX jest Nash, Marion i Diaw..... mecz duzy hardcore ale jak ktos ma kase Cool
Nash powinien zagrać no bo czemu nie :roll: A co do Mariona to mają nadzieję że wróci ale nie jest to pewne. Jeśli Marion nie zagra to Indiana jakąś szansę ma bo bez niego Suns przegrali z Philą a ostatnio nie zachwycają swoją grą wygrywając mecze w końcówce a wcześniej bardzo się męcząc.
BartekTS pisze:Mój typ z NBA na dzis Denver - Houston na Denver. Ostatnio 2 wygrane z Orlando i Memphis..... boje sie troszke czy zagra Iverson ale Melo powinien sprawę wziąsc w swoje ręce. Wink
Tu też nic nie wiem o ewentualnej absencji Iversona :roll: Obaj z Nashem mają drobne zdrowotne kłopociki ale zagrać powinni :wink:

Wróć do „Bukmacherka”