Myślę że na dzień dzisiejszy skład nie jest raczej probelmem bo mamy naprawdę dużo graczy o wielkim potencjale ale nie pokazują tego w meczach. IMO problem tkwi właśnie w tym że nie ma nikogo kto by miał z nimi dobry kontakt i pokazał im że grając z takimi przeciwnikami jak Levante można się nieźle bawićRealFan pisze:Za swojej kadencji miał taki skład, że musiał "tylko" wskazać graczom odpowiednią drogę, as oni robili co chcieli.
Wydaję mi się że ta "magia" Del Bosque polega na tym że ten gość znał każdego zawodnika. Nieraz pojawiał się na meczach rezerw i nie bał się wprowadzać obiecujących wychowanków do pierwszego składu (wystarczy sobie przypomnieć Portillo).RealFan pisze:Magia Del Bosque wciąż działa na kibiców Realu
Zajebiście. Jak z takim nastawieniem wyjdą piłkarze na ten tydzień to ['] Jak dla mnie zawsze powinno się grać o najwyższe cele. Tym bardziej że "impossible is nothing"RealFan pisze:Zwycięstwo i remis w lidze + remis w CL i byłbym bardzo szczęśliwy
Czyżbyś głosował na PiS?RealFan pisze:Dlaczego? Bo prawie zawsze stawałem po stronie trenera i nie lubię zbyt częstych i gwałtowbych zmian