komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 04 mar 2007, 7:09

Czy poziom jest tak wyrównany to śmiem wątpić, wyniki kłamią, bo czasem sa lepsze niż gra a czasem nikt nie mówiąc, choc coś w tym jest że czołówka gra swoje, i wie o grać... Narazie to pierwsza kolejka tej rundy wiec punkty wazniesze niż co kolwiek innego.

Pomnik nie dał rady czyli Piort Reiss zaliczył kolejna asyste w lidze [10 !] ale 2 zawalone setki to jak nie on, kapitan Lech mógł wygrac sam ten mecz, tym bardzie że dziwić może iż tak szybko objeli prowadzenie a tu remis - gra Lecha lepsze niż wynik :!:

Wynik lepszy niż gra - moze nie do końca, ale i Korona i Zagłebie zagrały słabe mecze, 1:0 i 3 pkt spoko ale gdy Korona ma 30 strzałów na bramke, gra w przewadze to powinna kąsac az miło, i nie dac Stawowemu nadzieji juz od momentu karnego. A tak jedna kontra, których nie brakowało i halo :P Szczeście Korony że ma Kowalczyka :] Znów błysną, inna sprawa ze trener Wieczorek troche ze składem zamieszał i to daje do myślanie, nie gra Kaczmarek, Sasin, Gajtek nie dysponowany a mimo to "miał kto grać" - zawiołd mnie duet Zganiacz - Hermes, zwłaszcza Mariusz który spał przez 90 minut jak nie on, oby szybko sie obudził.

Zabłebie podobnie, druga połowa w ich wykonaniu to :roll: Gdyby w Odrze był Chmiest to te piłki Jasia Wosia były by wykorzystane. Zaczeli dobrze a potem coraz gożej. Pewnie nie tak to widział sobie Czesiu Michniewicz, bo Odra nie była gorsza niz Zagłebie, zdecydowały szczegóły i zimna krwe :P

Widzew chyba zadowolony, zwłaszcza patrząc na koncówke meczu, gdzie Fabiniak robił co mógł. Trudny wyjazd wiec 1 punkt może cieszyć. Choc chyba piłke meczowa miał Szasza :wink: I jakże Widzew miał by lepsze samopoczucie :P

Pogoń mnie rozwaliła na maxa tą rotacją :P ale jak zobaczyłem ze asyste przy golu Ensara zaliczył Hajto wyrzucając aut to :roll: Ja bym mó znalazł inna fuche :P

Dziś Wisła na plus :] mowa, stawiam 3:1 !

Wróć do „Polska”