Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: przembal » 04 mar 2007, 13:47

z ta obrona nie do przejscia to jest tak ze niema obecnie solidnego obroncy takiego ktory nie szuka wycieczek do przodu nie jest wirtuozem poprostu solidnie wykonuje swoja prace taki ktos jak linke pare sezonow temu daniel i lucio nie pasuja do sie charakterami tzn lucio byl szefem obrony przed przyjsciem daniela a v buyten ma charakter przywudczy i chce rzadzic wiec nie umieja sie dogadac na boisku moze ottmar cos we wspolpracy tej 2 ulozy wg mnie bayern zrobil powazny blad nie kupujac mertesackera zamiast van buytena. daniel mnie nie przekonuje od samego poczatku jego gry w bayernie mial byc super wzmocnieniem defensywy a jest co najwyzej poprawny a per jest mlody robi sporo bledow ale jest perspektywiczny daniel juz taki nie jest!!! ja osobiscie mam nadzieje ze hummels w przeciagu 2 sezonow zdola przebic sie do pierwszej 11 z niego moze byc naprawde dobry srodkowy!!! a ostatnie bledy daniela wolaja o pomste do nieba i tu nie chodzi o ostatnie dwa mecze dlaczego nie asekuruje lahma w pojedynkach glowkowych?? przes to tracimy mase bramek lucio tez za to powinien dostac ochrzan ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa

Wróć do „Niemcy”