Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: przembal » 04 mar 2007, 15:37

olson przeczytaj jeszcze raz moj ostatni post pomoge ci troche "dlaczego nie asekuruje lahma w pojedynkach glowkowych?? przes to tracimy mase bramek lucio tez za to powinien dostac ochrzan ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa","daniel mnie nie przekonuje od samego poczatku jego gry w bayernie mial byc super wzmocnieniem defensywy a jest co najwyzej poprawny" pierwszy cytat - lucio tez zawala ale to daniel gra blizej lahma przy stalych fragmentach to nie pierwsza taka bramka ktora tak tracimy i 2 cytat jest poprawny caly sezon z kierunkim ku dolowi nie mial zednego spotkania w BL czy CL w ktorym by byl nie doprzejscia !!! a jak mi sie przypomin sytuacja z meczu polska - belgia jak go matusiak zrobil to az mnie telepie!!!! w hsv byl dobry ale w fcb nie prezentuje takiej formy jak tam nie wiem moze jestes fanem van buytena i nie widzisz tego ze przez caly sezon zdarzaja mu sie wieksze lub mniejsze wpadki luci jest poki co z pierwszej 11 nie do ruszenia tym bardziej ze sie ostatnio troche podniósł z forma (podkreslam troche) wiec jak wroci po kontuzji valle to wg mnie daniel pojdzie na lawe ismael tez nie jest cudownym obronca ale lepiej sie rozumie z lucio i jest dynamiczniejszy tzn jak go mijaja jak kolka to jeszcze ma szanse na poscig a daniel przy swoich gabarytach szybko biegac nie bedzie (wg to jest paranoja zeby miec takie dwie wieze na srodku obrony jeden obronca wysoki do gry glowa i drugi szybki zeby powstrzymywac kontry denerwuje mnie ten tred w pilce do 2 wiez na srodku obrony) druga opcja to to ze daniel sie poprawi i po powrocie valle moze lucio siadzie na lawie albo ismael wogole nnie przebije sie do 11 ale przy obecnej formie naszych stoperow to jest malo prawdopodobne

Wróć do „Niemcy”