Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 04 mar 2007, 15:52

olson pisze:Wczoraj zapomnialem poprawic Akarina [jak zwykle sie myli ]- Semler oczywiscie, nie jakis Samler .
wiem, wiem, że nazywa się Semler :wink: pisząc szybko popełniłem literówkę i tak często sie nie mylę :P zwykle są to literówki :wink: a z Magathem miałem już przyzwyczajenie :P . Samler miałem zmienić na Semler ale mi się nie chciało, wolałem mecz oglądać 8)
olson pisze:Czy tutaj tez wszyscy wieszali psy na Ismaelu
nie wiem, ale ja wieszałem psy na Ivanovie, który odwizdał karnego z kapelusza. A w rewanżu psy wieszałem na Magath'cie :P i po części na Ulim :P przeszło mi od razu jak przyszło :P
przembal pisze:"dlaczego nie asekuruje lahma w pojedynkach glowkowych?? przes to tracimy mase bramek lucio tez za to powinien dostac ochrzan ale to daniel w stalych fragmentach jest blizej philipa"
przembal pisze:pierwszy cytat - lucio tez zawala ale to daniel gra blizej lahma przy stalych fragmentach to nie pierwsza taka bramka ktora tak tracimy
ja cię nie rozumiem, serio, nie żebym kłamał, ale nie rozumiem, Lahm ma wygrywać główki, a Buyten z Lucio asekurować, jakby nie wygrał?
nowa filozofia piłkarska :lol: najmniejszy skacze do głowki, najwięksi asekurują jakby tamten nie wygrał :roll: pogadaj z Jarzinho, on też jest eksprtem jesli chodzi o taktyki :lol:

Wróć do „Niemcy”