UEFA Champions League Fantasy Football ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 mar 2007, 1:34

Yukasz dla Ciebie :wink:

Vincente - „ Nie jestem w stanie rozegrać całego meczu. Jak na razie mogę grać na „pełnych obrotach” przez jedną część gry. Będę się starał o to, abym mógł powrócić do dobrej dyspozycji, a zarazem kondycji.”

http://vcf.pl :wink:

Ja sądze że występ Vincente od początku nie "zatrzyma" Silvy, bo albo zagrają od początku w pomocy z przodu [nie liczac pivotów] tercetem Vincente - Silva - Angulo i po 60 minutach Joaquin zmienia Vincenta ale nie gra na jego stronie a wtedy zmiana nastepuje w ustawianiu Silva - Angulo - Joaquin :twisted: Albo Joaquin zmieni Vincente i pójdzie na prawa a Angulo na lewa i Silva w środku, obaj piłkarze - Angulo, Silva sa uniwersalni, juz w tym sezonie grali na 4 pozycjach - Angulo nawet na flance defensywy :P

Choc jest jeszcze inna opcja, że Valecnja zagra nominalnie Moro na szpicy a Villa za nim i wtedy 4-2-3-1 i od lewej Vincente - Villa - Silva :] Wątpie w to by zagrali duetem napadów w lini [4-4-2] tym bardzie ze gra dwójka pivotów daje im bezpieczeństwo a dwójka skrzydłowych mozliwośc kąsania z kontry :twisted:

Tez mnie Villa kusił ale nadal stawiam na "czołg" :twisted:

Wróć do „Gry Forumowe”