Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 mar 2007, 1:52

Źle sie chyba wyraziłem Jarzyna. To nie tyle stawiałem Sevilla jako ten najrówniejszy i najlepszy zespoł, co oni osiągneli jakis poziom, którego sie trzymaja, prezentują sie naprawde świetnie, i chyba zgodzisz sie zemną że pokazuja co mają najlepszego, a mimo wszystko Barca, Real czy Valencia nadal nie potwierdzaja w 100% potencjału. Nie grają swojego. Bo mimo wszystko pod wzgledem kadrowym itd Sevilla ustepuje tym klubą, wiec oni na ten moment są na swoim szczycie, [moga grać lepiej ? chyba nie] a innym brakuje troche, a mimo to te kluby z "zapasem" dotrzymuja im kroku. Wspomniane przez Ciebie wpadki Sevilli tylko potwierdzają tezy o prezentach w tym sezonie faworytów, i to że z ta najrówniejsza forma jest różnie. Terminarze nie śledziłem, ale pewnie jest jak piszesz i potem Barca bedzie miała z górki, a ewentualne nie powodzenie w LM musi być wykorzystane na krajowym podwórku. To fakt. Piszesz że grają z Atletico [czyli Viva Nino :P] Sevilla jedzie jeszcze na Mestalla wiec na tym tez ktoś skorzysta z duetu Real Barca, prawdopodobnie ten kto wygra GD :] Chyba że po meczu bedzie "ofiar brak - dwóch rannych :wink:"

To napisz jutro :P Nara !

Wróć do „Hiszpania”