W telewizji nadali

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 05 mar 2007, 1:53

Na ESPN Classic aktualnie przypominają zajciekawsze momenty z TdF :P Choć wolałbym mieć DSF to jednak fajnie jest sobie popatrzeć na najciekawsze fragmenty tego słynnego wyścigu. Wcześniej pokazywali zwycięstwo na jednym z etapów Bierne Rissa (?) obecnie dyrektora spotowego duńskiej drużyny Team CSC :P czy wojaże już chyba podczas koksowania się zawodników Festiny. A teraz skupiają się na rywalizacji Ulrich vs Armstrong ze słynną jazdą Amerykanina przez pole, jego upadkach podczas jakiegoś górskiego etapu czy wypadnięciu Niemca poza drogę przeskakującego barierkę ochronną lub poślizgnięciu się na czasówce.
Wcześniej przypominali ktoryś tam sezon Premiership i mecz Arsenal - Leeds który notabene oglądałem na żywo (nie wiem jak ale jakoś dałem radę) bo typowałem zwyciestwo gospodarzy. Po dobrym meczu wygrali broniący się przed spadkiem goście a tym meczem Arsenal całkowicie zaprzepaścił szanse na tytuł który ostatecznie przegrał z ManU różnicą 5 pkt.
Ech te wspomnienia... 8) A teraz dawać mi DSF :!: :!: :!: :evil:
Brak tego kanału w mojej kablówce podobno jest wynikiem idei 'tanie państwo - zestresowany obywatel' :suicide:
20:45, TVP2 - Bayern Monachium - Real Madryt Razz
:zgon:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”