w sumie to mnie to nie rusza, jednak uważaj, aby nie trafić na mój słabszy dzień z takimi tekstamiczeher pisze:Nie wiem czy zlamac zasade i nie wlanac na popierdolki z Londynu
Na Arsenal sam zagrałem, kurs mały bo 1,45 - ale po tej grze, którą pokazalismy w meczu z Reading [nie wiem, czy ogladałeś - choć pewnie tak bo transmiotowali na C+] jak nie - to powiem ci tylko tyle, że takiej gry od nich oczekuje. Skuteczność wolałbym lepszą, ale jak wygrywamy, to nie mozna wybrzydzać. Oczywiscie Reading to nie poziom PSV, niemniej - Holendrzy tez pewnie przyjadą z nastawieniem, aby bronić wyniku - jesli pójda na wymianę ciosów może sie to dla nich przykro skończyć bardzo szybko. Z drugiej strony może rusza do ataku od saego początku, aby strzelić gola - wtedy my będziemy musieli 3 strzelić, co jest wykonalne, ale już nie tak łatwo, jak z 2 golami
Wydaje mi się, ze wygramy, grac może Ade, Kolo, Eboue, w kadrze są Cesc, Gilberto, Hleb, Gallas, Jens, być może zagra Henry [o ile zdąży wrócić do pełnej sprawnosci] więc skład powinien wyglądać w miare przyzwoicie. Zagramy z nożem na gardle - a tak grac umiemy, bowiem już nie raz odrabialiśmy straty własnie na Emirates.
Co do grania u buka - przerwa dobrze robi. Odpocząłem sobie kilka tygodni. A teraz sobie wygrywam, mam nadzieję, że mnie Arsenal w LM nie zawiedzie
Jesli to komuś pomoże typować - śniło mi się, że Real odpadnie w tym tygodniu
kibice niemieckiej piłki - Karlsruher SC - 1. FC Köln 1 1,85
warto grać ? Lider z 10 drużyną II ligi. Historia spotkań nie przemawia a gospodarzami, ale obecna forma jak najbardziej.
Preston - Southampton X 3,15 - innego rozwiazania tutaj nie widzę