Skoki Narciarskie

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 05 mar 2007, 11:06

Jarzinho pisze:Za to Ty gadając ciągle to samo o młodych i Kutinie przekonałeś mnie co do swojej inteligencji.

Dzieki naprawde, bo ja przynajmniej cos napisałem, a ty mimo, ze sie ogromnie starałes przez ponad 2 strony nicod siebie nie dałes, nadal nie dajesz. CZekałem na jakiesp odsumowanie z twojej strony, bo przeciez juz nawet ograniczylem ci pole nie z mlodych, a zaledwie do 3 zawodnikow, jak widac twoja przeogromna wiedza, ktora błyszczałes na to takze nie pozwala.

Byc moze odpowiesz choc na jedno pytanie, nie strajac sie odejsc od tematu postawiłes teze, wiec poprzyj ja argumentami.
fieldy jestes taki cmadry to wymien te głupoty, oczywiscie poparte argumentami. :lol: Przeanalizuj moj post moze znajdziesz słowo nieznajdujace sie w słownika porzadnego kanoniera.

cloner pisze:Sebastian Toczek - 1988
Lukasz Rutkowski - 1988
Dawid Kowal - 1988
Dawid Kubacki - 1990
Czyli ekipa Hornhachera, czy jak mu tam było.

o jakie głupoty ci chodzi ? // fieldy

O bzdury

więc bzdury odnosiły się do twojego zdania, o tym, ze ty tylko wspomniałes o Rutkowskim, a ja do niego ciągle powracam, gdy tak naprawdę ty 2 x więcej o nim pisales niż ja. Nie chodziło mi o głupoty w sensie treści twoich postów, choć nie dziwie się, że tak pomyslałeś. // fieldy

:arrow: :roll: :P

Wróć do „Inne sporty”