Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 05 mar 2007, 14:27

fieldy pisze:w sumie to mnie to nie rusza, jednak uważaj, aby nie trafić na mój słabszy dzień z takimi tekstami Wink
to nie mialo poruszayc :wink:
fieldy pisze:[nie wiem, czy ogladałeś - choć pewnie tak bo transmiotowali na C+]
nie ogladalem, tak na margionesie Violki tez nie :evil:
fieldy pisze:Skuteczność wolałbym lepszą
czyli standardowo - ogladalem skroty i widzialem popis Cesca :zgon: prawie jak z CSKA :lol:
fieldy pisze:Co do grania u buka - przerwa dobrze robi. Odpocząłem sobie kilka tygodni. A teraz sobie wygrywam, mam nadzieję, że mnie Arsenal w LM nie zawiedzie
ehhh, ja w sumie mam przerwe caly czas :lol: bo juz za "niebotyczne" kwoty (w porowaniu do aktualnych sum) nie gfram a za kilka zloty - jakos wena tworcza mnie opuscila - chyba musze poczakac do nastepnego sezoniu aby sie wstrzel8c :?

Siena - Kazan 1 - mysle ze Uniks odpusci ten mecz, bedzie raczej kontrolowac sytuacje jezeli chodiz o dwumecz a zaliczka dosc pokazna :wink:

Yukasz pisze:Efes Pilsen - Panathinaikos Ateny 2
nie gralbym tego :!: PAO na wyjazdach gra duzo gorzej - srednio ok 10pkt zdobywa mnie i wiecej traci niz na wlasnych smiecach a w dodatku Efes pokazuje ze z wielkimi potrafi zagrac wielki mecz - Z Barcelona zagrali bardzo dobrze i omalo co nie wygrali tego pojedynku :!:
Efes z Prokomem a Efes z Barceolona to jak niebo a ziemia :!: Tak wiec nie wiem jaki zobaczymy przeciwko PAO ale maja noz na gardle a PAO ma luz

Wróć do „Bukmacherka”