Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: przembal » 05 mar 2007, 14:30

jezeli chodzi o napastnikow to ja bym widzial mario gomeza z vfb ma dobre warunki fizyczny potrzebny nam jest taki napastnik dobrze grajacy glowa kawal goscia ktory zastawi pilke przytrzyma odwrocony do bramki odda do pomocnikow czy dolozy glowe czy noge przy wrzutkach ze skrzydel vfb tanio go nie pusci ale jak by im dorzucic w zamian santa cruza to moze by sie udalo w koncu jesli chodzi o lige niemiecka to jak bayern kogos chce to ma! co do makaaya to bym go zostawil (ktos chce go sprzedac) podobno chce u nas zakonczyc kariere i bardzo dobrze, wraz z wiekiem spada jego jakosc ale jeszcze dlugo bedzie grozny np w koncowkach. toni no coz swietny napastnik dokladnie takiego potrzebujemy jest doswiadczony ograny silny fizycznie ale ma dwie wady nawet trzy - wiek(1977r), brak doswiadczenia w lidze mistrzow i cena jezeli bylby do kupienia w cenie ok 18 mln euro to jestem za powyzej to chyba by byla nie trafiona inwestycja on jest tylko 2 lata mlodszy od roya jezeli zalozyc ze roy sezon temu oslabl (te kilka set minut bez bramki) to toni to inwestycja na jeden sezon lepszy wg mnie bylby huntelar jest mlody ma spadek formy itp (to samo grozi gomezowi) ale gdy bayern kupil ktoregos z nich to bysmy mieli bardzo ciekawy atak roy poldi schlaudroff moze pizza(jesli zostanie) i gomez lub huntelar!!! osobiscie wole gomeza bo jest niemcem a w bayernie powino grac wiecej niemcow majac tylu napastnikow poradzilibysmy sobie z chwilowymi zawachaniami formy roya czy gomeza lub huntelara!!!

Wróć do „Niemcy”