Prison Break

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 06 mar 2007, 19:42

żenada, przeciąganie na siłe, robi sie juz wszystko powoli bezsensowne, wszystko jest strasznie zagmatwane. Powoli się gubię o co w tym wszystkim chodzi :/.
takie przeciąganie nie ma sensu, z serialu robi sie tasiemiec który po prostu musi trwać. Nie wiem co zrobią dalej, ale zapewne wymyślą coś co mnie osobiście doprowadzać będzie do szewskiej pasji. Szcunek dla tych którym się to ciągle podoba, bo dla mnie zbyt dużo kombinowania.
na siłe wyratowanie pani prezydent przed kellermanem, zmiana decyzji o ułaskawieniu na 10 sekund przed wystapieniem ? no po prostu żenada i śmiech na sali, bo to tak Kim idealnie wyczuł kiedy pani prezydent wejdzie na mównice :lol: no, ale przecież trzymamy napięcie :lol:
t-bag :lol: poważny morderca, który przestraszył sie widoku Bellicka, jakby nie mógł poczekać az ten zabierze swoją torbę i odejdzie [']
sara nie zauważyła, że nie ma magazynka w pistolecie, przeciez to tylko połowa jego wagi :lol:
kellermana też nie widział żaden inny snajper na innych balkonach, chociaż widac go było pewnie z ulicy
teraz pewnie bracia pobiją pania z FBI i popłyną do Meksyku gdzie zacznie ich wyłapywac Bellick...

[']/10

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”