Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 07 mar 2007, 7:45

Kuźwa jeszcze nie mogę dojść do siebie :? naprawde żal, że tak szybko kończy się przygoda z LM. Znowu ta przeklęta liczba goli na wyjeździe :? w ostatnim czasie praktycznie ciągle w ten sposób odpadaliśmy. A teraz, mimo iż nie przegraliśmy znów jesteśmy za burtą. Zabrakło szczęścia, Vieiry i Cambiasso czyli środka pola.

Z tego co jednak widzę na forum i w komentarzach na pilka.pl bardziej niż awans Valenci i Liverpoolu, zarejestrowanych cieszy fakt odpadnięcia Interu i Barcy [*]. Szczególnie mocni na stronie głównej są fani Juve, którzy wyszli z ukrycia i pierwszy raz są tak liczną grupą od momentu spadku.

Wydaje mi się że cała akcja z boksem zaczęła się od jakiś utarczek słownych. Burdisso coś mógł powiedzieć komuś z Valenci i Navarro pokazał na co go stać. Szczerze powiedziawszy po tym jak dostał w nos (do tego jeszcze po przegranym meczu) nie dziwie się jego zachowaniu i chęci dorwania Hiszpana. Najlepsza była jednak pogoń i wślizgi Cruza i Cordoby. Naprawde klasa :? tutaj nie widzę już żadnego usprawiedliwienia i dla obu spodziewam się zawieszeń. Oberwał też Maxwell, który leżał na murawie. Widzieliście co się działo w tunelu ? bodajże Toldo (sam!) wtargnął w stronę gospodarzy :lol: próbował jeszcze mu pomóc Figo, ale policja zablokowała już wejście. Zresztą jak widać na fotkach obie strony są poważnie zaangażowane. Nie ma co takiego fightu dawno nie widziałem.

w porę się opamiętałeś // fieldy

wiem :lol:
Ostatnio zmieniony 07 mar 2007, 8:44 przez Sero, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Puchary Europejskie”