Porady bukmacherskie

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Asteniu » 07 mar 2007, 8:22

Ja ostatnio wpadlem na pewien blad w pewnym zakladzie bukmacherskim. Nie wiem czy w innych bukmachera tez jest tak, ale jest pewnien co sie nazywa WZBmilenium. Nie mam pojecia czy te zaklady sa tez w innych miastach czy tylko we Wroclawiu bo WZB to chyba oznacza Wroclawski Zaklad Bukmacherski, ale nie wazne. Mozna tam obstawiac czy Polacy grajacy za granica strzela bramke czy nie. Kursy najczesciej wachaja sie w granicy 3,4 ze strzeli i 1,18 ze nie. Ostatnio patrze ze jest zaklad czy Niedzielan strzeli bramke czy nie i cos mnie tknelo i wszedlem na oficjalna strone NEC i czytam newsa o meczu a tam pisze ze Niedzielan jest zawieszony czyli nie zagra to nie strzeli, bylem pewien ze ten zaklad bedzie zablokowany ale poszedlem i okazalo sie ze nie jest zablokowany i postawilem. Wiem ze kurs 1,18 to nic, ale jezeli by sie trafilo ze np. 5 Polakow nie zagra z roznych powodow wtedy po przemnozeniu wychodzi kurs okolo 2 i jak ktos ma 1000 zl stawia i wygrywa 1800 zl bez jakiego kolwiek ryzyka.

Warto szukac tez pomylem u bukmacherow, kiedys zauwazylem ze w pewnym spotkaniu w koszukowce jest zaklad czy w meczu padnie wiecej koszy niz 41 :shock: oczywiscie ze tak, mialo byc u nich 141, ale sie pomylili i bylo 41 co prawda szybko to zmienili na 141 ale komu udalo sie postawic ten wygrywal. Kiedys tez slyszalem ze zamias kursu na jakis mecz 1,4 byl kurs 14 :lol:

Ja po wielu latach grania u bukmacherow przestalem grac za 2,5, 10 zlotych bo to sie nie oplaca. Nie jest duzym problemem postawic 2 zl zeby wygrac 4, ale to jest nic az wstyd isc odebrac taka kase, a ida obstawic te same spotkania i postawic 100 zl to juz inna sprawa bo sie wygrywa 200 zl. Wiem ze ryzyko wieksze ale tak sie bardziej oplaca. Zaczelem tak grac od Lipca poprzedniego roku i musze powiedziec ze wyszedlem pod koniec 2006 roku ponad 3000 zl do przodu, jednak w tym roku cos sie sknocilo i jak narazie jestem jakies 800 zl do tyly ale ostatnio znowu zaczelem wygrwyac, choc w ostanich dwoch tygodniach mialem trzy razy do wygrania po 1200zl i mi po jednym meczu nie siadlo :cry:

Wróć do „Bukmacherka”