mistyk pisze:@Manumef - nie widzialem naprawde dobrego meczu w wykonaniu United od czasu Tottenhamu. Z Charltonem wygrali 2:0, ale nie grali nic specjalnego. Rywal zreszta nie najwyzszej klasy. Od Reading tez lepsi nie bylina Old Trafford. Z Lille wygrali mimo, ze dla mnie to Lille gralo lepiej, a gola stracili w glupi sposob (szczescie?). Z Fullham podobnie, Mnachester gra gorzej, ale wygrywa(znowu szczescie?).
Zgodzę sie. Z Charltonem nie porwali swoją grą, ale wygrali. Przecież mistrzostwa nie zdobywa się dzięki rewelacyjnej grze w każdym meczu. Liczy się konsekwencja w wygrywaniu spotkań, szczęście. Chelsea wcale dużo gorzej nie gra niż sezon wcześniej. To United jest w bardzo dobrej, równej formie.
mistyk pisze:Nastepnie rewanz na Madejski - Reading zasluguje na remis, a Manchester ratuje Sar i poprzeczka(pech?).
Tylko zauważ, iż w tym meczu grał skład rezerowy z kilkoma wyjątkami. Jak dla mnie to dobry wynik na Madejskim w takim składzie: Van der Sar - Silvestre, Brown, Ferdinand, Heinze - Park, O'Shea, Fletcher, Richardson - Saha (Rooney 76'), Solskjaer (Ronaldo 89')
Z moich obserwacji wynika, że Vidić zagrał słabo w dwóch ostatnich spotkaniach. Wcześniej czy później musiały przyjść te słabsze mecze.mistyk pisze:Ostatnio jednak jest bardzo niepewny w swoich interwencjach. I dzisiaj przez to, ze Evra sie nie wracal w pore mialem okazje zobaczyc jak radzi sobie 1 vs 1. I nie wygladalo to dobrze. Bellamy robil z nim co chcial.
Szczęście sprzyja najlepszymmistyk pisze:Sfrustrowany postawa swojej druzyny nie jestem, gdybysmy tylko jeszcze mieli tyle szczescia co wy.
Fletcher prawdopodobnie nie zagra do końca sezonu!