Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 07 mar 2007, 15:12

Brak Cannavaro może być wzmocnieniem dla Realu :P
Dzisiaj mecz na który tyle czekałem, dlatego uznałem, że szkoła również na mnie poczeka i zjawię się w niej najprędzej w czwartek :P Z naszej strony wszscy trenowali, oprócz (wiadomo) Ismaela. Chyba możemy się spodziewać najsilniejszego składu, może z małą korektą w postacie Andiego (Gorlitz'a) na prawej stronie, jeśli Sali nie będzie w stanie zagrać pełnych 90 min. Ze strony Capello spodziewam się defensywnego ustawienia i nie przekonują mnie jego stwierdzenia, że Real sam będzie probował strzlić bramkę :roll: będą grali na 0 z tyłu. Nie uda im się :P . Dziwi mnie też wypowiedź Kahna, że jak strzlimy bramkę na 1:0 to totalna defensywa mode on. Nie tak nie może być, musimy wtedy od razy poszukać drugiej bramki, żeby mieć trochę więcej spokoju. Bo jak nasza obrona gra to kazdy wie, choć jest lepiej niż za Magatha :wink:
Czemu ten mecz jest tak późno :think: :P ja już żyję tym meczem i niemal o niczym innym nie potrafię teraz mówić. Emocje wzięły górę, zobaczymy jak będzie po meczu :wink: Oby dobrze, czyli wygrana Bayernu.

Wróć do „Puchary Europejskie”