I pozostaje nam to dalej olewać bo Roma od dawien dawne jest niedoceniana i w cieniu 'wielkich' Juve, Milanu i Interu. Taki ekspert PS Bożydar I. przed rozgrywkami LM stawiał Romę na równi z takimi europejskimi potegami jak Olympiakos czy Szachtargoofii pisze:Zgadzam sie z Max ze Roma jest okrutnie niedoceniana w europie ... nawet w studiu TVP1 nie mowili o zwyciestwie Romy ale o porazce Lyonu ... troche to irytujace ... ale powiem szczerze, mam to dzis w dupie Razz
Przejrzyj sobie temat z typami, pełno tam takich którzy kasy chyba mają za dużomaestro pisze:chciałem postawić na Lyon ale kasy mao Rolling Eyes
No właśnie, Zaza wywołany do tablicy, zobaczymy czy dziś się przygotowałEbi pisze:Lyon tak wszystkich gniótł a tutaj proszę 0-2 w plecy. Nie pamiętam, kiedy Francuzi tak przegrali u siebie.
W sumie to znów mógłbym dodac 'nie takiego meczu się spodziewałem'
Na kogo bym chciał trafić w kolejnej rundzie
ktos na pewnej stronie pisze:To nie był udany dzień dla zawodników G.Houlliera. Po pechowym meczu, żegnamy się z rozgrywkami Ligi Mistrzów. Niestety OL przegrał z Roma 2:0 na własnym stadionie. Porażka boli tym bardziej, że nie brakowało okazji, aby jej uniknąć. Lyon od początku meczu przeważał.