Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 08 mar 2007, 12:49

Cóż o tym wszystkim napisać.Jestem zażenowany postawą obu drużyn.Takie zachowanie jest nie do zaakceptowania nawet jeśli gra się o skrzynkę piwa.Przede wszystkim liczę na surowe kary dla prowokatorów zajścia i uczestników tej bójki.O ile jeszcze zachowanie (czy raczej frustrację powodowaną odpadnięciem) Burdisso jestem w stanie zrozumieć (choć nie akceptuję tego typu zachowań) o tyle Navarro zachował się jak "gówniarz na potańcówce w remizie" :? Jako gospodarze meczu jesteśmy odpowiedzialni za ten incydent i należą się przeprosiny.

Szkoda,że sam mecz zszedł na drugi plan.Bowiem spotkanie było prowadzone w przyzwoitym tempie.Pozytywnie zaskoczył mnie Flores delegując Morientesa w wyjściowej jedenastce.Pokazał,że chce to spotkanie wygrać.Jak zauważył assurbanipal zagraliśmy kapitalną końcówkę.Znakomite zmiany (zwłaszcza wyczucie czasu) Quique pozwoliły nam na narzucenie rytmu w ostatnich minutach meczu.Kilka dobrych kontr,które mogły zakończyć się bramkami.Znakomita postawa Albiola (nawet pomimo interwencji ręką :roll: ).Kapitalnie czyścił i asekurował się wzajemnie z el Ratonem.

Zostaje nam tylko czekać na losowanie rywala w ćwierćfinale.

Wróć do „Puchary Europejskie”