"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 mar 2007, 15:32

Chłopaki piszemy jakoms mega zapowiedz jak ostatnio ? :twisted: Sa chetni ?

Co do samego klimatu przed meczowego to wiemy jak jest, nastawianie psychiczne może mieć znacznie ale co gorsza najcześciej typowy wynik to remis :P I Choć jest tez inna teza, że Inter bedzie chciał sie poniekąd z rehabilitować, a Milan też ma powody do rehabilitacji, patrz 1 mecz. Zreszta jaki mecz :] Chyba każdy pamieta co sie działo ! Oby Inter w tym meczu nie miał takiej skutecznośc jak wtedy że 2 strzały i 2:0 :P Choć co by nie mówić wtedy forma obu klubów była jakże inna. Inter teraz chyba walczy tylko o to by nie zaznać porażki w sezonie :wink: Zwłaszcza że Roma nie wykorzystała swojej szansy dwa kolejki temu :wink:

Oba kluby mają braki kadrowe, w Interze zawieszony jest Macion, urazy Cambiasso czy Vieiry, w Milanie na 100% z podstawowych graczy nie wystąpi Nesta i Kaladze, na szczeście kartek z Chievo nie zobaczyli Pirlo, Jankulovski i Bonera.

O składach czy ustawianiech nie ma co pisać bo kadry podadza w sobote na konferecnji. Inter ma problem z drugą linia i jej zestawianiem, może nawet znów Burdisso zagra w pomocy ? choć ma złamany nos wiec :roll: Milan ma mniej kłopotów bo mimo braku dwóch tak kluczowych graczy jak Nesta i Kaladze środek obrony wypełnia zadania i na 99% zagrają znów Maldini i Bonera. Po bokach Oddo i Jankulovski, w Interze Maciona zastąpi chyba Javier Zanetti na swojej pozycji dawnej ? a na lewej Fabio Grosso.

Wystep Gapcio w tym meczu chyba jest pewny, tym bardzie po tym co pokazał z Chievo, co ciekawe to Inter jest gospodarzem wiec bedzie miał przewage Tifosich, i co ważne bedzie komplet, wczoraj na Giuseppe Meazza było swieto, a fani pokazali klase, derby to niby mecz podwyższonego ryzyka ale cos mi mówi ze tez bedzie świeto !

Potem Zaza przedstawi liczby :] Wiem wiem liczby nie graja ble ble ble :P ale zawsze mają znacznie przy tego typu pojedynkach ! "Świeta wojna o stolice mody" :twisted:

Wróć do „Włochy”