Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 mar 2007, 14:29

W lipcy 1915 roku - Cypisek wychodził sam na sam ale sedzia podniódł chorągiewke - choc nie było spalonego... wtedy byśmy wygrali 23 do 0 :] jedna decyzja dziadek mi opowiadał :?

Kuźwa nie wiem ile może wracać to jakis karnych, zachowujecie sie jak byście mecze oglądali raz na ruski rok i wiecej takich sytuacji nie wiedzieli :? Może zaczniemy wspominac karne ? Chyba tyle czasu nie mamy, albo ramke Ramos'a bo słyszałem opinie ekspertów że trzeba było ja uznać :lol:

Zreszta we rewanżu popłyneliscie jak UB 40 :twisted: Czemu tam Bayern nic nie pokazał ? Bayern był wśród tych klubów na które czekałem wiec mi to rybka :] Nie wiem czemu ale jest luz :] To jest klasyka i nikt Bayernu nie lekcewazy :!: Ale może byc pewnym siebie ? a no może :] Wygra lepszy i tyle, a jesli macie zamiar na jakieś debaty, to skupiujcie moje zdanie z przed tamtego mjeczu, bo ono nie uległo zmianie.

Pokój w Wami, niech wygra lepszy, wybaczcie teraz Bayern mnie mało obchodzi, bo w niedziele Derby Europy czyli mecz podwyższonego ryzyka na Giuseppe Meazza, a ja mam troche pracy przed mucną o stolice mody :] Na temat LM bedzie czas pogadać.

Forza Nasi !

Wróć do „Puchary Europejskie”