Już Ci wyjaśniam.franz pisze:Nie zaneguje istnienia aborcji ale wyjasnij mi czym jest ta cala propaganda homoseksualna.
Zacznijmy od tego co to jest propaganda, a więc za PWN:
propaganda [łac.], celowe oddziaływanie na zbiorowość i jednostki zmierzające — przez wykorzystanie środków perswazji intelektualnej i emocjonalnej — do wykształcenia pożądanych przekonań i zachowań.
Propaganda homoseksualna istnieje, bo jak nazwać inaczej "akcje i działania", które z problemu wyjątkowo marginalnego (różne dane tutaj są od 2 do 5 % społeczeństwa) problem niemal najważniejszy w kraju. W wyniku tejże propagandy można mieć wrażenie, że co drugi co najmniej jest gejem. Mniejszość a robi wokół siebie tyle zamieszania jakby byli większością, chociaż tutaj nie powinienem się dziwić - bolszewików jak sama nazwa wskazuje też było mniej.
Poprzez różnego rodzaju marsze, happeningi, etc organizatorzy starają się zmienić przekonania i poglądy. Więc czym to jest jeśli nie propagandą homoseksualizmu.
Wracajac do sprawy zabierania elektoratu LPR przez PIS. Nie chodzi mi tu o skarajnosc tych partii. Chodzi o to ze wielu prawicowych wyborców popierajacych jak do tej pory LPR wybierze mocny i rzadzacy PIS niz słaby LPR na który oddajac glos ryzykuje sie ze bedzie on zmarnowany poniewaz LPR nie przekroczy progu wyborczego(ostatnie fatalne ankiety dajace tylko 2% poparcia dla LPR)
No i to jest jakiś już logiczny argument. Tyle, że zupełnie inny niż te poprzednie. Ci wyborcy, którzy teraz przejdą to raczej nie będą Ci radykalni.
Pogardzasz wyborcami LPR i się z nich naśmiewasz... Chciałem Ci na coś zwrócić uwagę:franz pisze:Bo lepiej oddac glos na PIS i miec pewnos ze prawica bedzie miala silna reprezentacje w parlamencie niz zeby do wladzy doszli zydzi, geje, muzyni, masoni, lesby, pedaly, Berele Lewartow, Wehrmacht, zydolewica, spece od propagandy homoseksualnej która nie istnieje itp. czyli PO i SLD.
1. pisze się Żydzi, bo to taki sam naród jak Polski
2. coś takiego jak żydolewica istniało i ludzie, którzy chociaż trochę na historii się znają dobrze wiedzą o tym. Żydzi w Polsce od ukazów carskich związani są z lewicą - pomijam tutaj nieliczną i całkowicie zasymilowaną grupę "polskich Żydów" z przed tych ukazów.
3. Chyba logiczne, że Polak nie będzie głosował żeby do parlamentu wszedł "nie polak".
4. Jak pokazałem Ci wyżej coś takiego, jak propaganda homoseksualna istnieje.