Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 10 mar 2007, 9:00

franz pisze:Nie zaneguje istnienia aborcji ale wyjasnij mi czym jest ta cala propaganda homoseksualna.
Już Ci wyjaśniam.

Zacznijmy od tego co to jest propaganda, a więc za PWN:

propaganda [łac.], celowe oddziaływanie na zbiorowość i jednostki zmierzające — przez wykorzystanie środków perswazji intelektualnej i emocjonalnej — do wykształcenia pożądanych przekonań i zachowań.

Propaganda homoseksualna istnieje, bo jak nazwać inaczej "akcje i działania", które z problemu wyjątkowo marginalnego (różne dane tutaj są od 2 do 5 % społeczeństwa) problem niemal najważniejszy w kraju. W wyniku tejże propagandy można mieć wrażenie, że co drugi co najmniej jest gejem. Mniejszość a robi wokół siebie tyle zamieszania jakby byli większością, chociaż tutaj nie powinienem się dziwić - bolszewików jak sama nazwa wskazuje też było mniej.
Poprzez różnego rodzaju marsze, happeningi, etc organizatorzy starają się zmienić przekonania i poglądy. Więc czym to jest jeśli nie propagandą homoseksualizmu.

Wracajac do sprawy zabierania elektoratu LPR przez PIS. Nie chodzi mi tu o skarajnosc tych partii. Chodzi o to ze wielu prawicowych wyborców popierajacych jak do tej pory LPR wybierze mocny i rzadzacy PIS niz słaby LPR na który oddajac glos ryzykuje sie ze bedzie on zmarnowany poniewaz LPR nie przekroczy progu wyborczego(ostatnie fatalne ankiety dajace tylko 2% poparcia dla LPR)

No i to jest jakiś już logiczny argument. Tyle, że zupełnie inny niż te poprzednie. Ci wyborcy, którzy teraz przejdą to raczej nie będą Ci radykalni.
franz pisze:Bo lepiej oddac glos na PIS i miec pewnos ze prawica bedzie miala silna reprezentacje w parlamencie niz zeby do wladzy doszli zydzi, geje, muzyni, masoni, lesby, pedaly, Berele Lewartow, Wehrmacht, zydolewica, spece od propagandy homoseksualnej która nie istnieje itp. czyli PO i SLD.
Pogardzasz wyborcami LPR i się z nich naśmiewasz... Chciałem Ci na coś zwrócić uwagę:
1. pisze się Żydzi, bo to taki sam naród jak Polski
2. coś takiego jak żydolewica istniało i ludzie, którzy chociaż trochę na historii się znają dobrze wiedzą o tym. Żydzi w Polsce od ukazów carskich związani są z lewicą - pomijam tutaj nieliczną i całkowicie zasymilowaną grupę "polskich Żydów" z przed tych ukazów.
3. Chyba logiczne, że Polak nie będzie głosował żeby do parlamentu wszedł "nie polak".
4. Jak pokazałem Ci wyżej coś takiego, jak propaganda homoseksualna istnieje.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”