Pytania Techniczne

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 10 mar 2007, 15:06

Dzieciol pisze:Uchi odpowiem Ci tutaj moze ktos inny sprobuje Ci doradzic....a gg dopiero w poniedzialek jakby co.... sluchaj...nie bardzo wiem co namieszales....bo jesli dobrze rozumiem wylaczyles program podczas partycjonowania tak?! sporbuj jeszcze raz wlaczyc program od partycji ubuntu, czyli wlacz jeszcze raz jego instalke, i za pomoca tego programu sprobuj zmienic sobie partycje...
Pisakk pisze:Polecam program EasyRecovery firmy Ontrack. Po tym co udało mi się odzyskać z usuniętej partycji u mnie to bym się najchętniej z tym programem ożenił.
Lakier pisze:
Podziel w partition magic dysk na partycje, tzn jedna fat32/ntfs (w zaleznosci co wolisz) a druga w systemie plikow jaki ma liniux (nie wiem jak nazywa sie w partition magic, ale masz tam chyba 3 do wyboru tzn fat32, ntfs i ta trzecia, no to wybierz ta trzecia) no i wtedy zainstaluj ubuntu.

Dzięki chłopaki w miarę problem opanowałem. Odzyskałem partycję, ale bez danych póki co.Szkoda, np moja kolekcja MP przepadła ;(, albo przydatne gówienka, których mi szkoda najbardziej :/.Poza tym daleko mi jeszcze to swobody w Ubuntu, nawet głupiego Kadu nie mogę zainstalować, nawet wedle instraukcji, w terminalu napotykam na wpisanie hasła :/.Także póki co siedze na Windzie, ale tak łatwo się nie dam Ubuntu.

Wróć do „Hyde Park”