El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 11 mar 2007, 0:09

Skomentuję to krótko i treściwie...jebać to :P

[k****], [k****], [k****], [k****] mać :!: :!: :!: :!: :!:

No jak tak można, to był wygrany mecz do huja Wacława :evil: Ruud może dzisiaj strzelił dwie bramki, ale to ile spierdolił w drugiej połowie to się w bani nie mieści i gówno mnie obchodzi, że Barca niby była lepsza...nie prawda :P Jak patrzyłem na skuteczność van Nistelrooya w drugiej odsłonie to miałem ochotę wejść na murawę i urwać mu jaja :angry:

Bramka Ramosa - aaa miodzio, od poprzeczuni, taka główeczka :D Ale miałem zaciesz na mordzie, a potem mnie pierdolnęła kurwica i tyle. Za bardzo się cofnęliśmy, a skoro tak miało to zostać rozwiązane to zdecydowanie powinien wejść na murawę jakiś piłkarz defensywny...eh co ja gadam, dawno nie używałem takich słów, ale nie przestanę, nie w tym poście...muszę się odfrustrować, wyładować i w ogóle odwkurwić...chyba to rozumiecie :>

No to do rzeczy. Myślałem, że coś rozpierdolę po trzeciej bramce Messiego i...było blisko więc lepiej mnie teraz [k****] nie prowokować :P

A tak poza tym, później mam zamiar przestać używać takich wyrazów jak w tym poście, ale rozumiecie, że tu musiały się pojawić :lol: Co ważne zaszły tu pewne okoliczności łagodzące więc na koniec już na dobre odładowanie złej energii...żesz [k****] ja pierdole
grabek pisze:Barca Pany
:idzze: chciałeś napisać - fuksiarze :cegła:

Hala Madrid :!:

Frustracja frustracją, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie! 7WP //maestro
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, 0:17 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”