El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 mar 2007, 1:16

Była jatka :] Mamamija Bravisimo, ale mecz :] użądzili nam tu Grozny :P

Mecz który musiał sie podobać, bo kilmat był masakryczny :P Nie ma co pisac o taktyce czy cos bo w tym meczu tyle sie zmieniało że hoho, jak dla mnie Real przegrał ten wygrany mecz - to co stworzyli od 45' do 70' to powinno byc po meczu, aż dziw bierze że wczesniej dwie pierwsze akcje = bramki a potem ... Barca w sumie grała swoje, nawet mimo tych dziwnych zmian i osłabienia próbowała grać piłką, długo szeroko itd, przyznam sie ze sadziłem ze to bedzie woda na młyn dla Realu, i była ... do czasu. Kilka kluczowych elemtnów zawiodło w Dumie Kataloni jak Xavi czy Deco, nie wiem czemu Ci w TV tak jechali po Thuramie, jeden bład o.k ale potem czyscił az miło. I gdy juz sie wydawało że po meczu Messi pokazał jaja :P a w zasadzie Tarzan który po tym meczu znów urósł w moich oczach do takich roizmiarów dla których 7 Ronaldinho i 12 Messich nigdy nie da rady ! Wódz i Generał :] Końcowe fragmenty i Puyol z agresia w oczach wzia sie nawet za rozgrywanie !

Pierwsza połowa tego meczu powalała. Tempo i sama gra była kosmiczna, Barca grała swoje a Real kąsał jak Fabio chciał, wynik koncowy to wygrana Katalończyków, bo inaczej na to nie da sie patrzeć.

Gdyby nie bład Carlosa to na 100% Real grał by w LM, bo taka była taktyka Fabio, w Mochanium jak w pierwszej połowie na Camp Nou, kąsac i nie dawac im oddychac :P

Co ten Pomidor widział w 95 minucie ? karny na Dinho ? przeciesz Diarra go nie przewrócił, tu zadziałała gorąca głowa :P Ogółem brawa dla sedziego po podołał. Kilka bładów ale nie "widocznych", inna sprawa że Oleguer w 45 minucie osłabia swoja pake jak junior :P Inna sprawa że Ula dostał zółtko i Ramos [patrz zamach na Dinho :P] też dostał zółtko, za takie samo zagranie ! wiec nie wiem czamu niby Ramos miał by dostac odrazu czerwona ?

Czuwajcie, oba kluby z remisu nie sa zadowolone, a kto wiece stracił ? Czy Real bo był o włos 3:2 ? czy Barca bo przez 90 piłkarsko była lepsza ? dla tego remis :P

Wróć do „Hiszpania”