El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 mar 2007, 2:21

jack-sub pisze:Karny dla Realu z dupy.
Jak oglądałeś mecz na livescore czy innym podobnym kanale to pewnie nie zauważyłeś faulu jaki był, a co za tym idzie karny jak najbardziej słuszny :!:

Byłem pozytywnie zaskoczony grą Realu po środowym występie w Monachium. Real niepotrzebnie az tak cofnął się po strzeleniu trzeciej bramki bo wcześniej to Królewscy atakowali i powinni byli wygrać mecz 4 lub 5:2. Dodam że nie widziałem dłuższej końcówki I poł. a tam jak piszecie dominowała Barca. Niewazne tego nie widziałem i uważam że Real zagrał lepiej i powinien był wygrać mecz. Początek kosmiczny ale spowodowane to błędami w obronie więc nie podpalam się tym za bardzo bo wolałbym oglądać lepszą grę z tyłu. Messi bardzo dobrze i należy zauważyć że szybko po długiej kontuzji wraca do świetnej dyspozycji. A mam już trochę dosyć patrzenia jak Ronaldinho odbija się od obrońcy i patrząc na jego grę nie mogę zrozumieć jakim sposobem do reprezentacji Brazylii nie jest powoływany Mancini :roll: Skandal :!: Ogólnie po tym co widziałem jestem zawiedziony postawą Barcy i brawa dla Realu że zmobilizowali się na Gran Derby i zagrali dobry mecz po wcześniejszych beznadziejnych występach.

Wróć do „Hiszpania”