El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 6:33

Yukasz pisze: A mam już trochę dosyć patrzenia jak Ronaldinho odbija się od obrońcy i patrząc na jego grę nie mogę zrozumieć jakim sposobem do reprezentacji Brazylii nie jest powoływany Mancini Skandal

Nie chce sie wdawac w wielkie dyskusje, ale to Ronaldinho mial spory udzial przy wszystich trzech bramkach dla Barcelon + stworzyl 2 czy 3 kolejne świetne sytuacje innym zawodnikom. Oczywiscie nie wiem jak wygladała sytuacja ze stratami, ale raczej sporo ich nie powinien miec.

Mancini, to był żart :?: . Z tego co pamietam kiedys był probowany chyba na kazdej pozycji w reprezentacji. Jakis turniej(nie było Ronaldinho) i niestety grał słabo, zeby nie ujmować mu wiecej. Z innej storny ostatnio Dunga mysli podobnie cały czas szuka co widac i to bardzo... :?

Wiadomo, ze Ronaldinho to Bog, ale krytyka po takim spotkaniu jest naprawde nie na miejscu. Jeszcze gdyby naprawde zagrał słabo, ale tak :roll:

Yukasz pisze: Real niepotrzebnie az tak cofnął się po strzeleniu trzeciej bramki bo wcześniej to Królewscy atakowali i powinni byli wygrać mecz 4 lub 5:2

Powinien to strzelic IniestaX2 cos tam od siebie mogl dac Eto'o cos jeszcze Deco i mogło sie zakonczyc po skutecznych strząłach 7-3... Mogł byc taki wynik, trudno napisac, że Real był lepszy skoro grajac w przewadze jednak stworzyl mniej sytuacji.

Gdyby Real wykorzystał to co mial to pewnie i wynik byłby bardzo niekorzystny, ale tym bardziej to samo mozna powiedziec o Barcelonie. Jednak to tylko gdybanie....

Wróć do „Hiszpania”