Siatkówka

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 11 mar 2007, 11:29

bellus pisze: No i na jednego seta starczyło.

KS Gwardia Wrocław - BOT Skra Bełchatów 1:3 (25:23, 22:25, 21:25, 22:25)

KS Gwardia: Krupnik, Marciniak, Janeczek, Sopko, Sramek, Januszkiewicz, Szymczak (L) oraz Ciesielski, Jarząbski, Jurczyński, Sianieczek.

BOT Skra: Dobrowolski, Lewis, Ivanow, Wlazły, Gruszka, Heikkinen, Ignaczak (L) oraz Neroj, Stelmach, Wnuk, Maciejewicz.

Z tego wynika, że Wlazły grał. Kibicuje Gwardii, żeby grali jak najlepiej w końcu chcę się na mecz wybrać a nie na pogrom. Szans na play off już nie ma. Następni przeciwnicy Gwardii to Olsztyn, Częstochowa i Jastrzębie więc cudów się nie można spodziewać... Szkoda, ale jak się patrzyło na papierowe wyliczenia to można było się tego spodziewać.

Gwardia, która ewidentnie nie potrafi grać u siebie urywa Skrze seta :o.Poza tym mecz widać stał na równym poziomie. Co do Gwardii, to w obecnej chwili oni nie mają szans wydostania się z 10 miejsca, a co dopiero mówić o play-offach.Zobacz co wyprawia Delecta, to już 4 mecz z rzędu kiedy zdobywają jakieś punkty, a ogólnie to 3 wygrana w tych 4 meczach.Muszę przyznać, że zryw nastąpił w odpowiedniej chwili i mają już tylko 2 pkt straty do 7 Radomia. Szkoda, bo PLS to byłaby fajna sprawa. Oby się utrzymali :).

bellus pisze:Co do Kulikowskiego to ja myślę, że go podmienili... To nie może być ten sam zawodnik co na początku sezonu, dzisiaj w ataku wziął ciężar na siebie, za Felczaka to brał ręcznik na siebie i siedział na ławce najdalej w połowie drugiego seta.

Już nawet nie chodzi o kłopoty z formą, tylko poprostu o psychikę. Jak widać ten zawodnik ma potencjał, ale jego problemy zaczynają się w czasie gry. Na początku sezonu dało się zauważyć jaki był blady, zresztą chyba nawet sam to przyznawał.Dziwny zawodnik, ale się przełamał.
futbolowa pisze:Porządny facet wie, że przy kobiecie się nie przeklina.
A co do alkoholu... Jakbyś miał ojca-policjanta też byś za często sobie nie popijał Razz
Kwestia wychowania Smile
Nie porządny facet, tylko wychowany... przez kobitę. :P
Ojj nie wiem, znam gorsze wypadki synów policjantów. :D

Tak grającej Delecty jeszcze nie widziałem.Normalnie metamorfoza zespołu zaskoczyła chyba nawet ich samych. Patrząc na ich skład kojarzę z dobrych występów tylko Nowika i Janczaka.Vartovnika i Pieczonkę widziałem w akcji, ale bez fajerwerków. No, no poziom PLS wzrasta skoro do nie dawna outsider wygrywa u rewelacji rozgrywek :).Jeszcze, żeby Gwardia korzystnie przerwała serię "1:3" i będzie pięnie. :)

Wika to jest Wika, od młodego uczony grać jako"dżoker" :lol: nie gra tak równo, gdy zaczyna w szóstce.Zagrywkę chłopak ma kapitalną, zresztą już pierwsze jego dotknięcie piłki to as, jednak potem już różnie było.Naprawdę ma przed sobą kapitalną przyszłość.To jest typowy gracz zadaniowy - wejdź i zrób asa, wejdź i przytrzymaj przyjęcie, czy atak.Brawo Marcin.

Wróć do „Inne sporty”