AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
staarek
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: staarek » 11 mar 2007, 16:52

Zenada i tyle...Coz, zaczynam zalowac ze Dida przedluzyl kontrakt. Ale jest przeciez wielkim mistrzem, dziwne ze Berlusconi nie zaoferowal mu kontraktu do 2015. Nie mowie ze w 100% ponosi wine za utrate bramki, (Maldini wyraznie sobie z Ibrahimovicem dzis nie radzil) ale interwencja byla co najmniej niefortunna.
Carletto ja chyba nigdy nie zrozumiem, 1-1 i zmienia Oddo na Cafu!? Nie wydaje mi sie zeby Oddo zlapal jakis uraz... Gramy 5 w pomocy, Seedorf-Pirlo-Kaka-Ambro-Gattuso, mogl zmienic Ambro, Gtausso, Seedorfa (co pozniej zrobil) za pozno jednak jak dla mnie. Najbardziej smuci mnie to, ze Inter byl dzis do ogrania (z calym szacunkiem dla Nerrazurich). Nasz poscig za 4-tym miejscem powoli zaczyna przypominac poscig za mistrzostwem z zeszlego sezonu, Lazio wygrywa, skonczy sie podobnie... Z drugiej strony moze uswiadomi to zarzadowi koniecznosc zmian, (Kaka odejdzie i pewnie kupimy kogos w stylu Juninho na jego miejsce) a nie kontraktowanie podstarzalych, tanich i przebrzmialych pseudo-gwiazd. No i Carletto... Czas zrobic mejsce Lippiemu!!!

Wróć do „Włochy”