"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post autor: Chlopaczek » 11 mar 2007, 16:59

Nie zgadzam sie ze mecz stal na niskim poziomie.Mnie osobiscie poziom spotkania zadowolil.
Zasluzone zwyciestwo Interu.Gratulacje.W drugiej polowie oprocz strzalu Gattuso niewiele mozna dobrego powiedziec o grze Milanu.Za to wiele zlego o naszej grze obronnej.Jankulovski w koncu dopial swego bo tak by to trzeba bylo nazwac.Strata pilki przy drugim golu dla Interu - tak po prostu nie mozna grac z takim przeciwnikiem.Przy pierwszej bramce wydaje mi sie blad Didy ktoremu pilka przeleciala przez rekawice ledwo ja zahaczyl a jeszcze przed tym przegrany pojedynek biegowy bodajze Maldiniego z Ibrahimovicem (latka jednak robia swoje).
W przeciwinestwie do Interu nasze zmiany niewiele wniosly do gry.Nie poprawily jej jakosci.Roznice zrobil Cruz - niestety rezerwowi Milanu dzisiaj nie byli w stanie dac zespolowi chociaz polowe z tego co dal Interowi Argentynczyk (i to wszyscy trzej nasi rezerwowi razem wzieci).
Kaka zagral przecietne zawody.Kolejny raz doskonale widac jak wiele zalezy od tego pilkarza.Nie mozna zawsze na nim polegac.Nie moze byc tak ze jak Kaka ma slabszy dzien to calemu zespolowi idzie jak po gruzie.

Jeszcze raz gratulacje dla Interu ktory nie tylko w meczach derbowych ale w przekroju calego sezonu jest druzyna lepsza.Smutne to dla fanow Milanu przyzwyczajonych ostatnimi laty do ogrywania naszego rywala zza miedzy.
Za rok bedzie inaczej.

edit: za pol roku oczywiscie tez :P

Forza Milan.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, 17:02 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”