"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 mar 2007, 20:41

:shock: masakra, ale woda. Powiem szczerze że w najczarniejszych myślach nie przywidywałem tak słabej gry Rossonerich :? To był chyba najsłabszy mecz w tym sezonie, przeciesz te błędy na początku meczu Crespo w gazie zamienił by na hatricka ! On mniej przez całe życie dostał od św. Mikołaja niż dziś od naszych graczy, w środku pola tyle strat że nie mam pytań. Zawiedli mnie w 100%, i to nie tyle sam wynik co gra, tym bardzie patrząc na ostatnie mecze. Nawet ta bramka Gapcio nie zmienia mojej opini, Jankulovski Oddo - w ostatnim czasie taka gra a dziś jak by zapomnieli że przedzewszystkim są obrońcami, Pirlo z wolnych tylko statystycznie :? Ogółem linia pomocy nie podołała a to był klucz.

Początek mecz to była woda z obu stron, bo tyle strat co oba kluby zanotowały to hoho, potem niby nasi przejeli na troche kontrole ale to była złudne jak ciul :wink: W zasadzie to jak bym nie oglądał Milanu, wolno, ospale, tyle strat, mało kombinacyjnie, tak w miejscu. Ba nawet czasem bez pomysłu. Zawiodłem sie, Seedorf i Pirlo zagrali słaby mecz, Kaka' niby lepszy ale to tylko ten okres w pierwszej połowie gdy kilka razy powiózł graczy Interu, ale tak ogółem to też słabo, za czesto do boku schodził. Za duzo sam, ale to też było wymuszone.

Ogółem mecz nie był najlepszy, bo nikt mi nie powie że to było max widowisko, ale poziom był i z czasem sie rozkrecało. Bo druga połowa to swietna gra Interu. I Nerazzuri wygrali ten mecz wygrał w 100% zasłużenie, ale nie może sie dziwić, przeciesz gdyby każda setka = bramka to było by z 7:2 :P Crespo chyba w nocy nie zaśnie, Zlatan chyba był faulowany - wiec karny. Zreszta przejeli kontrole nad środkiem co potem dawało sytuacje z boku boiska. Eeee aż szkoda słów, chyba najgorszy nas mecz derboiwy od x czasu :? Nie pamietam by tak było, juz ciul z wynikiem, bo one czasem kłamią, ale gra to nie było to. Bo jesli to skutek dogrywki w LM to trzeba było primavere wystawić.

Dziś tworzyła sie historia bo sezon w którym Inter wygrał dwa razy derby w sezonie to chyba p.n.e :wink: Ale nie ma jak pozytywna reakcja, odreagowali po LM na całego.

Gratulacje zwyciestwa :!:

Ale reakcja fanów Interu po bramce Gapcio była dobra, szybko gwizdki wypadły im z ust :wink: Zauważcie że Gapcio strzela chyba 3 bramke w Milanie i juz sie nie cieszy jak w Real, że zasłania oczy ... ciekawe do czego wtedy nawiązywał ? wie ktoś ?

Swoja droga Cruz pietą :shock: jak by to weszło masakra !

Dobra fotka z Curva Nord :P tu masz coś od fanów Milanu :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Wróć do „Włochy”