komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 mar 2007, 21:13

Guru sznuta tego Nowaka godna uwagi, miał 2 setki i wszystko wpadło, zimna krew jak nic, na 3:0 zachował sie kapitalnie, przełożył obrońce Widzewa jak juniora. Zreszta Rzeźniczak strzela swojaka z udziałem ? ...Nowaka :]

Tak jak Jarzinho pisze tylko fani Lecha nie zawiedli ... A Czesiu przypomniał sie w najlepszy możliwy sposób. Wiecej oczekiwałem po Lechu. Tym bardzie gdy zaczeli przegrywać, może Wasyla brakuje :P W przerwie meczu Wisła - Arka postawił bym fortune na Biała Gwiazde :roll: Pięknie sie Jasiu Paulista złożył, lewa noga działą :P Bramka Sobola = klasa :shock: warto zwrócić uwage na mądre zagranie Bursna, jak na patelni. Gołoś miał setka która rozwiała by nadzieje Stawowego a tu masz ... Szkoda że Ława trafił w Dudke bo Dolha nie miał szans, a gdyby nie rykoszet dostał by ja proste w rece :? Korona, ŁKS, Zagłebie, i BOT, narazie 2 wygrane, z tych klubów BOT narazie najlepiej sie prezentuje, Zagłebie pierwszym meczem mnie zaskoczyło in minus, ale na Bługarskiej pokazali sie z jak najlepszej strony, LSK znów tak wymeczone ale 6 pkt jest :P

Co ciekawe żaden gospodarz nie wygrał ! :shock: a tylko Wisła strzela cos u siebie... ostatni raz taka kolejka była w ... 1996 roku :roll: Kiedyś ktos powiedział kluczem do mistrzostwa sa mecze wyjazdowe ale to nie codzienna sytuacja.

A juz za tydzień BOT - Legia o ligowe punkty, derby Łodzi, i chyba Lech Korona :twisted:

Wróć do „Polska”