"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 mar 2007, 21:59

No własnie to było najważniejsze, że druga połowe zaczeli jak by grali z jakimiś - nie wiem nie chce użyć niewłasciwego słowa. :roll: Bo pierwsza połowa tak z braku laku ujdzie, choc to i tak było za mało, ale rozumiem prowadzimy, w przerwie jakieś założenia i zaczyna sie druga połowa ... a nasi na grzybach :roll: Jak nie Milan, mało gry piłka, w pozycyjnym ataku, jakos tak ospale. Inter wygrał tem necz załużenie i to nie ulega wątpliwośc, ale fakt jest też taki Milan mu pozwolił,na to. O prezentach dla Crespo pisałem, Cruz wykorzystał pierwszy prezent :wink: Jakos poprzednie derby mimo iz też przegrane były w moim odczucie 2 razy lepsze, i nie mam na mysli samego widowiska czy wyniku, ale naszej gry, dzis brakowało tego naszego stylu, długo piłka, w pozycyjnym ataku, kombionacyjnie, z dublowaniem pozycji, z elementem zaskoczenie. Nic nie funkcjonowało jak zawsze, bo błedy w obronie może było naprawiac gra w pomocy, a dzis nie każdy obniżył loty. Ale mówi sie trudno, w sumie ten mecz i tak nie miał wpływu na losy scudetto, ale co gorsza Lazio wygrało, teraz nasi musza wrócic do gry np z Celticiem i wczesniejszych meczach, jesli ktoś ma dośc niefch Ancelotti miesza ze składem bo Bayern nie bawem, a pewnie znów z 10 pojedzie na mecze reprezentacji :?

Wróć do „Włochy”