Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 12 mar 2007, 8:19

Wczorajsza gra - :spoko: :mike: :love:
Ale skuteczność i wynik - :angry: :angry: :angry: :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Jak mozna było wczoraj nie wygrać??? Normalnie mozna sobie palnąć w łeb :suicide:

Była taka świetna okazja, żeby dojść Schalke na 4 punkty i zrównać się z Werderem i Stuttgartem, a Bawarczycy ja zmarnowali :x :evil:
A tak można było piekne zakończyć ten świetny tydzień. A tak, to byłem bardziej zły niż po niejednej porażce.

No dobra, już się uspokajam :wink: Najważniejsze, że z tygodnia na tydzień nasza gra jest coraz lepsza i chyba faktycznie mamy w tej chwili najlepszą formę z całej czołówki BL. Pozostaje to tylko zamieniać na kolejne zwycięstwa, a że jeszcze 9 kolejek do końca, to... sami wiecie 8)

Co do transferów - nie wierzę ani w Diego ani w van der Vaarta, ani już tym bardziej w powrót Deislera :roll: To co mówi Kaiser, to wierzcie mi - należy przyjmować z delikatnym usmiechem pobłażania :wink: Franz od paru już dobrych lat zajmuje się bardziej międzynarodową piłką niz Bayernem, o którym od czasu do czasu wygłosi jakiś komentarz i tyle. Sądzę, że na ofensywnego pomocnika może przyjść jakiś zawodnik, co do którego jeszcze nie było spekulacji :P No, ale niedzielny mecz udowodnił również, że co najmniej jeden klasowy napastnik jest Bayernowi potrzebny tak jak rybie woda :glass:

Wróć do „Niemcy”