Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 12 mar 2007, 12:52

Yukasz pisze:Kazan - Real Madryt 1.60 15.00 2.15 1
Sam nie wiem w grupie Kazan wygral u siebie z Realem ale czy zrobi to tym razem :think: Siene poprostu zmiazdzyl u siebie wiec moze z realem zrobi to samo :think: Ogolnie ciezki mecz ale jak zawsze mozna sprobowac :P

Yukasz pisze:Lietuvos - Zeleznik Belgrad 1.35 15.00 3.00 1
Jezeli zagraja tak jak z Strasburgiem to nie ma co liczyc na 1 :!: Wtedy grali bardzo nierowno, rwali, czasem przez kilka minut nie potrafili zdobyc kosza :!: I tak bylo zarowno na wyjezdzie jak i u siebie - jednak ostaecznie choc dosc szczeslwiie odprawili rywala :!: Na tym szczeblu juz wszytsko mozliwe
Yukasz pisze:Badalona - Partizan 1.35 15.00 3.00 1
Partizan ostatnio napedzil mi strchu co nie miara w meczu z Olympiakosem - to taki mecz byc albo nie byc dla obydwu druzyn - chociaz Juventud juz chyba wyszedl z dokla :wink:
Yukasz pisze:Efes Pilsen - Barcelona 1.90 14.00 1.80 2
Nie gralbym tego
Yukasz pisze:Tych niżej raczej nie ma sensu grac
Ja sadze inaczej :lol:
Yukasz pisze:Treviso - Aris 1.25 16.00 3.60
Chociaz Aris w Moskwie zaprezentowla sie bardzo dobrze - chociaz nie wiem czy to bardziej nie byla slabosc Dynama ale prowadzil przez ostatnie kwarty by przegrac w koncowce - na moje szczescie :D Benetton musi ten mecz wygrac z uwagi ze jest mecz Unicaja Dynamo :P a Aris juz przepadl kurs moze nie imponujacy ale grales juz nizsze z Euroligi :lol:
Yukasz pisze:Malaga - Dynamo M. 1.50 15.00 2.50
Wg mnie 1 :!: Dynamo gra slabo na wyjazdach - chociaz czy Hansen juz wroci :?: Jezeli nie to piekna 1 :D

Wróć do „Bukmacherka”