Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 mar 2007, 13:21

czeher pisze:Efes Pilsen - Barcelona 1.90 14.00 1.80 2
Nie gralbym tego
Ostatnio z Panathinikosem mówiłeś to samo :roll: Chociaż w tej grupie wszystko juz pewne - Barca i PAO idą dalej, reszta szuka szczęścia z rok :wink: Jednak Barcelona jest w formie :!: A za tydzień Gran Derby w kosza też na Cam Nou :wink:
czeher pisze:Sam nie wiem w grupie Kazan wygral u siebie z Realem ale czy zrobi to tym razem Think Siene poprostu zmiazdzyl u siebie wiec moze z realem zrobi to samo Think Ogolnie ciezki mecz ale jak zawsze mozna sprobowac Razz
Real w lidze przegrał drugi raz z rzędu i nie są już w takiej kosmicznej formie jak na początku sezonu. Jednak w ULEB Cup w ostatnich dwóch rundach awans zapewniali sobie grając w pierwszym meczu na wyjazdach. Mimo wszsytko raczej powinno wjesc :wink:
czeher pisze:Chociaz Aris w Moskwie zaprezentowla sie bardzo dobrze - chociaz nie wiem czy to bardziej nie byla slabosc Dynama ale prowadzil przez ostatnie kwarty by przegrac w koncowce - na moje szczescie Very Happy Benetton musi ten mecz wygrac z uwagi ze jest mecz Unicaja Dynamo Razz a Aris juz przepadl kurs moze nie imponujacy ale grales juz nizsze z Euroligi Laughing
Moze i masz racje bo Aris nie gra już o nic :o Jednak Aris słabą drużyna nie jest a ten w Moskwie pewnie był ich ostatnią sznsą i dlatego tak się zmobilizowali :roll: Tylko Benetton też potrafi czasem coś odwalic ale powinni wygrac, tylko ten kurs trochę niski :roll:
czeher pisze:Wg mnie 1 Exclamation Dynamo gra slabo na wyjazdach - chociaz czy Hansen juz wroci Question Jezeli nie to piekna 1 Very Happy
Jak słabo :?:

Tau Ceramica Dynamo Moscow 77:61 - to przegrać musieli :P
Prokom Trefl Sopot Dynamo Moscow 60:49 - jeszcze się nie rozgrzali a poza tym cały czas nie grał Papadopoulos
Olympiakos Piraeus Dynamo Moscow 86:73 - tu nie pamiętam czy grał a nie chce mi sie sprawdzać, powiedzmy że nie :P
RheinEnergy Cologne Dynamo Moscow 82:96
Skipper Bologna Dynamo Moscow 80:101
Le Mans Dynamo Moscow 69:70
Pilsen Istanbul Dynamo Moscow 72:76
Aris Saloniki Dynamo Moscow 74:86
Benetton Treviso Dynamo Moscow 74:55 - jedynie ten mecz im nie wyszedł ale nie powiedziałbym że grają słabo. Może ostatnio grają ciuteńkę słabiej ale w zespole jest sporo kontuzji a poza tym to dobre chłopaki są 8) No nie wiem mecz ciężki ale jakaś szansa jest :wink: A Hansen wg moich informatorów nie zagra.
czeher pisze:kurs moze nie imponujacy ale grales juz nizsze z Euroligi Laughing
Mi się wydaje że graliśmy :glass: :lol2:

Wróć do „Bukmacherka”