faulu faulem nie bylo, ale faktem jest, iz Diarra powinien wyleciec z boiska po pieknej "kosie" juz nie wiem na kim, albo nie bylem w stanie zauwazyc kogo przekosilKrzysztof Jarzyna pisze:W ostatniej minucie Diarra faulowal Ronaldinho.
na Gutiego najezdzali wszyscy nawet przed rozpoczeciem spotkania. Wiec to nie zadna frustracja.Krzysztof Jarzyna pisze:A najwiekszy popis frustracji to tekst: "guti guti guti marcion maricoooooooon marcicooooooooooon" Shocked Wiem, ze zapewne przykro patrzec jak Gutek rozjezdzal srodkowa linie Barcy, tym bardziej, ze on nic nie umie i nie jest nawet pilkarzem Sad
to samo moge powiedziec chociazby o Eto'o. Gdyby strzelil jedna z 3 setek, a Messi mial prawa noge to tez by walneli kolejne 4 gole w 1 polowie i Real nie mialby co zbierac, a Jarzyna by pisal "frustru frustru". Gdybanie jest pozbawione jakiegokolwiek sensu.assurbanipal pisze:Ja za remis winie "drewniaka" RvN, bo gdyby coś z 4 setek zapakował nic by nie dała fenomenalna gra Messiego.
fajnie plujesz na goscia z wlasnej druzynySiKor pisze:co ten debil tam robił? Laughing