nie wiem czy wiesz ale ludzie w pewnym wieku maja np swoich znajomych i np lubia sobie spedzic z nimi kilka dni odpoczywajac od pracy czy kompa. lubia napic sie dobrego alkoholu, pozniej pojsc na dobry obiad i pogadac bo sie kogos dawno nie widzialo, nastepnie zobaczyc GD i po nim pojsc sie pobawicJeszcze nie widzialem tu szanownego rkoemana od soboty ale zapewne sie pojawi i bardzo mnie ciekawi jak tym razem mnie zaatakuje (obstawiam niesmiertelne "zenada dzieciaku" podbite ze dwa razy "frustracja" ).
I uprzedzajac - nie napisalem tego na BO bo sie balem Dzieci tak maja.
ale widac ty wolisz siedziec na necie i napinac sie do osoby ktora nic nie napisala poza 'guti guti guti maricooooooon maricoooooon maricooooooooooon'
piosenke ktora bardzo fajnie nam wyszla podczas GD w champie. byc moze bylo slychac. 3/4 sali ja podchwycilo z obecnymi na meczu katalonczykami i kibicami valencii wlacznie.
nie podoba sie to napisz zazalenie do skladu wegla i papy. moze cie wysluchaja
ps = zauwazylem ze kibice realu strasznie zalamali sie tym meczem. wynik im uciekl i teraz mamy do czynienia z ciaglymi jazdami
ja tam sie ciesze bo widzialem naprawde swietny mecz stojacy na bardzo wysokim poziomie. bo emocje zawsze sa podczas tych spotkan wielkie. teraz byly najwieksze od czasow gola na 2-1 na sb