"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 mar 2007, 2:08

Mozliwe że masz racje, wiesz to zostanie różnie odebrane, jedny odbiorą w stylu skandalu, inni kompromitacji a jeszcze inni bedą powtarzać :wink: Prasa podchwyci i bedzie temat, Galliani nie komentował tego tylko przyznał że nie spodziewał sie tego z jego strony, ale teraz wychodzi że sie słabo znają :) Ja nie wiem czy Silvio był wtedy jeszcze na trybunach, tym bardzie piszą ze do bardzie w kierunku Gallianiego, a oni siedzieli obok, wiec jak Silvio by był to by inny był ton tych newsów :wink: Sam wiesz jak to Włosi. Także podejrzewam że nie było Berlusconiego w samej loży.

Co do samego gestu to kuźwa jeszcze tego by brakowało, by ktos sie tym przejmował, Moratti leczy kompleksy i tyle, Inter był lepszy wygrał zasłużenie i ma sie z czego cieszyć, może w inny sposób, ale to szczegół. Tym bardzie patrząc na pozycje obu panów. Trudno powiedzieć do której konkretnej sytuacji On sie "odnosi", ale samo nawiązanie nie było ładne. Co prawda było kilka kontrowersyjnych decyzji w tym meczu ale nie miały one wpływu na wynik.

Jeszcze by tego brakowało by obaj prezydenci weszli na wojenna ścieszke. Gdyby Berlusconi odbierał tą porażke itd, jakos dosłowanie to nigdy w życiu by nie zszedł pogratulować zwyciescą, także teraz to tak jest przedstawione, "Moratti i gest i zachowanie Berlusconiego". :wink: Nie trzeba mówić kogo te wydarzenia stawiaja w lepszym świetle. Ale nie ma co przywiązywac do tego wagi. Do następnych derbów ... :twisted:

A ten obok to jednak chyba nie z Celticu ? :P

Na mnie pora wiec trzym sie :wink:

EDIT Angelo dobrze że władza obu klubów nie siedzi obok siebie jak podczas spotkań Real - Barca :wink: To by było dopiero ! hehe

Wróć do „Włochy”