FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Leszczu
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Leszczu » 13 mar 2007, 18:15

Na wstępie zaznaczam, że jestem kibicem Realu
Mentor pisze:"Far$a kradnie! - Hala Madrid!"
Może nie "Far$a" kradnie, ale kilka karnych dla Katalończyków było bynajmniej wątpliwych...
Mentor pisze:Nieistotne, że w poprzednim sezonie Ronaldinho strzelił 25 goli i zaliczył 19 asyst Krzywy Nieistotne, że zdobył mistrzostwo Hiszpanii i Ligę Mistrzów. Kibice Barcelony mają powody do kompleksów
Kibice Barcelony z poprzedniego sezonu na pewno mogą być zadowoleni z postawy R10 w ich klubie. Jednak fani samego Ronaldinho powodów do dumy z poprzedniego sezonu mieć nie mogą, ponieważ zawalił najważniejszą imprezę piłkarską w tym roku. A Zidane nie grał w klubie tak dobrze jak Ronaldinho, jednak zachwycił formą w Niemczech i imo pięknie zakończył karierę (omijamy wpadkę z Materazzim). Porównując najlepszy etap kariery Ronaldinho (dotychczas) i Zidane'a to mogę z pewnością powiedzieć, że ten drugi był lepszym zawodnikiem. Jego fantastyczny gol z Leverusen zostanie w pamięci do końca życia. Jednak gol Brazylijczyka z Anglią także był przepiękny. Myślę, że mimo podobnych pozycji ci zawodnicy prezentowali/prezentują różny futbol. Hala Madrid!

Wróć do „Hiszpania”