FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 13 mar 2007, 19:02

Leszczu pisze:Tak, też prawda, oglądam mecze i rzeczywiście, czasem sędziowie gwiżdżą na korzyść Realu, jednak zauważyłem więcej korzyści dla Barcy

Tak, naprawde, a przykladem tego najwiekszym jest :?:

Leszczu pisze:Może nie "Far$a" kradnie, ale kilka karnych dla Katalończyków było bynajmniej wątpliwych...
Ktore to były, jakbys mogł przynajmniej te kilka wymienic...Juz jeden kolega tak mowil, a chyba nie podał choc jedengo.

Ogolnie to myslałem, ze ja zaczynam bezsensowne tematy. Coz nie jest tak zle. Temat Zizou wraca jak mumerang, ja osobiscie poczekam na kolejna tak wielka impreze i mam nadzieje, ze jakis zawodnik bedzie grał piach, kondycyyjnie bedzie padał ze zmeczenia, a na koniec komus zpoda cos w stylu jednego z brutalnych zagran Ziozu, a pozniej bedzie przodował w indywidualnych plebiscytach, tyle co do OT.

Dzisiaj mial byc rozegrany jakis mecz w Manchesterze z udziałem Ronaldinho, Thurama, Puyola i Zambrotty. Zagra jedynie Włoch, reszta pozostała w Barcelonie i przygotowuje sie do kolejnego spotkania w lidze. Bardzo dobra decyzja nie widze sensu grania takich spotkan w najwazniejszych momentach sezonu.

Ostatnio pojawily sie plotki o zainteresowaniu Barcy zawodnikiem Arsenalu, Denilsonem. BArdzo dobrze, ze to tylko plotki. Juz jeden Denilson w La Liga był...

Wróć do „Hiszpania”