FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 13 mar 2007, 20:21

Mentor pisze:Niczego nie muszę zarzucać ponieważ to Ty napisałeś, że Barcelona wygrywała mecze po niesłusznie podyktowanych karnych a więc Ty powinieneś poprzeć swoją śmiałą tezę jakimiś argumentami. Ja nie mam zamiaru Ci ułatwiać sprawy.

WOW, a myslałem, ze jestem dziwny... Podobno wg. guru romowa gdzie ktos rzada argumentow dowodow itp. nie ma sensu :twisted:
Czyli mamy kolejnego świetnego "stawiacza tez" bez argumentu :P
Krzysztof Jarzyna pisze: niemniej jednak po ostatnim GD i meczu w Sewilli widac, ze kibice Barcy lubia uciekac sie do stwierdzen, ze wszystko sprzysiega sie przeciwko nim, a sedzia z Madrytu
Osobiscie niw mowilem, ze sedziowie nam ukradli punkty, jednak chyba nikt nie powazny nie powie, ze sedziowie nie popelniali tam błedow przeciwko Barcelonie...
assurbanipal pisze:a tak nie jest? Przecież wystarczy poczytać w temacie GD teksty Jarziego, który niby wini Oleguera, a faktycznie robi aluzje w kierunku sędziego.
Napisałem, ze sedzia nie był konsekwentny. Napisałem takze o błedach obroncow, braku skutecznosci, nie trafionej taktyce czyli jasno da sie wyczytac, ze wieksza wine ponosi sama Barca... Ty masz ogromne problemy, bo nawet wytykasz mi ze pisze cos o karnych a nawet wczesniej w temacie dot. GD o tym nie wpsomniałem.
assurbanipal pisze:Orłowskiego
Polskiej prasy nie czytam, ale zdanie o tym panu juz wyrazilem, nic co on powiedzial sie jeszcze nie sprawdzilo. Nawet smieszny transfer Didy.

Tak na zakonczenie denerwuje mnie to, ze assurbanipal specjalnie przeinacza ciagle moj nick, robi to specjalnie a zaden z modow nie ma ochoty go karac. :roll:

Wróć do „Hiszpania”