Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 14 mar 2007, 15:54

el_sniezka pisze: do tego jeszcze Robinho na ławe i rządzimy ;]
el_sniezka pisze: Robinho
khe... wtf? co? mamy dzisiaj prima aprilis? niee, to chyba nie pierwszy kwietnia? to aż tak długo spałem? :P
Przecież Bl to po pierwszych 5 meczach on nie miałby siły biegać. Tu się walczy o każdą piłkę, w Niemczech wyznaje się zasadę "mecz trwa 90 min" i "nie ma straconych piłek" serio powiedz, że napisałeś to dla żartu :roll: taki zawodnik to ni na ławę, ni na boisko, nich siedzia dalej w Realu może kiedyś trener Królewskich pomyśli i wysatwi go w ataku a nie na skrzydłach :roll:
Wypowiem sie jeszcze o doniesieniach prasy angielskiej (hiszpańska milczy :roll: ), czyli Boruc w Bayernie. Definitywnie mówię NIE. Wiem, jest młody świetnie gra, serio gdybyśmy nie mieli już następcy Oliego to brałbym go z zamkniętymi oczyma. Ale may may już Rensinga, który jest naturalnym następcą Kahna. Tylko on i nikt inny. Dlatego nie rozumiem dlaczego Kalle mówi coś o przedłużeniu kontraktu z Kahnem :/ serio on nie ma już 25 lat. Niestety. Rense młógł chcieć odejść, ale nie zrobił tego bo wie, że jest w stanie zastąpić Kahna. Jest młody, perspektywiczny i w swoich dotychczasowych występach dla Nas pokazał, że jest w stanie zastąpić Oliego i zrobi to z pewnością. Nie po to tyle czekał, żeby teraz odchodzić. A Kalle niech przestanie mówić takie rzeczy, bo powinien włąśnie wspierać Rense, a tu robi na odwrót. Dla mnie Rense musi być nr1 w 2008 roku. Zasłóżył na to i ma odpowiednie umiejętności, żeby bronić w takim klubie jak Bayern. Jestem do tego święcie przekonany.
Kahn odchodzi na emeryturę w 2008 roku i tak ma zostać, zrobił wiele dla tego klubu, ale on nie ma już 25 lat tylko 38 i jego czas już się kończy. Za rok sie skończy.

Wróć do „Niemcy”