Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post autor: Michał M » 15 mar 2007, 10:19

Akarin pisze:Boruc w Bayernie. Definitywnie mówię NIE.
Po tylu latach kibicowania Bayernowi, nie mówiłbym nie żadnemu transferowi :wink: Nie wyobrażałem sobie np. kiedyś, że graczami FCB staną się w pewnym momencie Andi Herzog czy Mario Basler, albo że trenerem będzie Otto Rehhagel :shock: Natomiast co do ewentualnego transferu Boruca (który jest zapewne kolejną plotą :P ) mam mieszane uczucia - z jednej strony chciałbym jak Akarin i Tiaga, żeby schedę po Ollim za rok przejął Rensing, z drugiej strony trochę obawiam się momentu, w którym Rensing, pod wpływem wielkiej presji, nie będzie grał dobrze i sezon później Bayern będzie szukał bramkarza :roll: Wtedy uważam, że Boruc, w obecnej formie, mógłby stanowić jakąś sensowną alternatywę :wink: No i w sumie, zawsze fajnie byłoby widzieć w naszym klubie Polaka - byle nie takiego jak Sławek Wojciechowski :P
tiaga pisze:na mecz z Bawarczykami zawsze próbuje się dać z siebie 110%
Tak, to jest symptomatyczne dla całej BL. Przegrać u siebie z jakimś outsiderem żeby potem walczyć z Bayernem jak lew (i często wygrac, niestety :? )

Robben z pewnością nie przejdzie do FCB. Jeśli już miałby opuścić Chelsea, to pewnie dla ligi hiszpańskiej czy włoskiej. Niestety, Bayern traci też na tym, że BL nie ma obecnie zbyt dobrej marki w Europie :?
Natomiast Robinho, cóż... :lol:
Akarin pisze:edit: Bommel dostał zawieszenie na 2 mecze, jednen za czerwo, drugi to ten zapasowy po meczu z Realem :roll: zagra w półfinale :P
Oby się sprawdziło z tym półfinałem :P Bayern ma złożyć odwołanie, bo sprawa z 1 meczu w zasadzie nie ma związku z czerwoną kartką z drugiego. No zobaczymy :roll:

EDIT:

OTTMAR HITZFELD POZOSTANIE TRENEREM BAYERNU JESZCZE CO NAJMNIEJ ROK!!! :jupi: :jupi: :jupi: :mike: :mike: :mike: :pijemy: :pijemy: :pijemy:

Informację na ten temat można znaleźć na oficjalnej stronie FCB, także to żadna plotka :P

http://www.fcbayern.t-com.de/de/aktuell ... bb60c3a6b1

Sorry, że dużymi literami, ale sądzę, że taka informacja jest tego warta :wink: :beer:

Wróć do „Niemcy”